Persoonlijk ben ik niet echt op mijn mondje gevallen. Soms zou dat beter zijn van wel, maar dat zit er na alles niet meer in. Ik kwam los van de problemen en ging er vol voor. Die zelfverzekerdheid in combinatie met de gevoelige kanten was de perfecte. Toch vind ik één ding heerlijk om te voelen. Ik ga persoonlijk heel lekker op awkward en onzekere situaties. Kan niet meer slapen, blijf eraan denken en denk elke seconde dat ik moet kotsen. Ja, ik ben er momenteel weer lekker aan het genieten.

Daar zit je dan om bijna vier uur in de nacht. Klaarwakker en een tekst voor je die je al een paar uur geleden heb geschreven. Een tekst die stiekem veel te awkward is en die de onzekere kant van mij uitstraalt. Vier uur was de deadline die ik voor mij zelf had bepaald. Vier uur moest die er uitgaan anders zou het nooit meer gebeuren. Een onzekere, maar stiekem ook een hele mooie tekst die ik alleen te lezen zou krijgen en niemand anders. Vergaande glorie. Vergaan kan nooit goed zijn. Ondanks de misselijkheid en onzekerheid, dus toch maar al mijn moed verzamelen. Nog één keer kijken naar alle meningen die doen zeiden en versturen. Telefoon uitgooien en de onzekere kant omarmen. Geen weg meer terug.

Op dat moment voel ik mij veel te awkward en te onzeker om eigenlijk nog te slapen. Toch moet je ooit een keer weer inslaap vallen. Het internet staat toch uit, dus eigenlijk kan er niks meer gebeuren. Tot dat deze weer een keertje aan moet. Alleen vanaf dat moment kan er iets gebeuren. Tot dat moment blijft alles hetzelfde. Dat moment moest eigenlijk tot 16:00 duren. Alleen bleek er een casting roet in het eten te gooien. Ineens werd ik gebeld door de Mora reclame en was ik zes uur te vroeg wakker. De kippenvel staat op je rug, de onzekere kant wordt enorm en de spanning neemt toe. Zou er al een reactie zijn. Juist doordat ik die spanning nooit echt meer mee maakt begint het te veel te kriebelen om niet meer te kijken.

Internet weer aan, slaap uit de ogen en kijken of het juiste berichtje tevoorschijn komt. Ja, hoor een bericht terug. Positief of niet, er was nu echt geen kant meer terug. De awkward was al optimaal gestart, dus dan er maar gewoon vol voor gaan. Boven de verwachtingen kwam er een positieve antwoordt uit. Een antwoordt wat ik met alle onzekere gevoelens hoopte en er dus blijkbaar ook echt uit kwam. Sindsdien alleen nog maar slecht slapen en mij zelf heel hard uitlachen. Iets wat ik nu al weet wat blijft tot die dag ooit aanbreekt.

Gevoelens die ik alleen op hele speciale momenten voel en waar ik zoveel van hou. Iets wat je niet te lang moet voelen, maar stiekem wel heel grappig is. Je kan het zien en je kan het horen. Ja, ik hou ervan. Onzekerheid blijft toch de mooiste eigenschap om te hebben/te zien!

https://www.instagram.com/p/BsLSaQCA4FB/

Fabian van der Gijze
Volg mij verder ook via  Facebook,  Twitter en  Instagram

Eén gedachte over “ Hey awkward en onzekere kant daar ben je weer

  1. Het blijft je bij, dat jij ook nog steeds een gewone jongen blijft. Soms zijn sommige dingen inderdaad even heel spannend. Wat krijg je terug, wat is het antwoord, kan ik er iets mee. De Wi-Fi uitdoen of je internet, alles is herkenbaar en overeenstemmend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.