Laats kwam mijn blog post online over mijn nieuwe stage. Nou werd ik gisterenochtend met slecht nieuws wakker gebeld. Mijn stage had namelijk te horen gekregen dat ze de financiële erkenning niet kregen. Een erkenning die een bedrijf verplicht moet hebben voor dat ik er mag komen stagelopen. Dat nieuws viel bij mij niet zo heel lekker. Kan het dan ook nooit eens even een keertje van een leien dakje gaan.

De dag ervoor ging het juist wel heel goed. Toen kreeg ik van Branddeli alle papieren binnen. Aan het contract moet nog even wat worden aangepast, maar de rest zag er al goed uit. Het nieuwe nieuws viel daarom juist nog minder goed. Het zou toch niet zo zijn dat ik nu toch ineens bij een ander bedrijf moet stage gaan lopen. Om dit te voorkomen moest mijn knop toch weer omgezet worden. Met sippen heeft nog nooit iemand iets bereikt, daarom stuurde ik direct een mail naar mijn schoolbegeleider. Alleen die bleek achteraf ziek thuis te zitten.

https://www.instagram.com/p/BaVxtlMF8-P/?hl=nl&taken-by=branddeli_interns

https://www.instagram.com/p/BdAqHorH7j1/?hl=nl&taken-by=branddeli_interns

Het wachten op het verlossende woord duurde dus iets langer dan verwacht. Ik werd er oprecht zenuwachtig van. Dit vind ik oprecht een heel leuk bedrijf. Ik ben deze drie jaar nog nooit zo blij geweest tijdens mijn opleiding. Van saaiheid is niks te vinden. Zo vond ik gisteren ook het Instagram account van de stagiairs bij Branddeli. Toen werd ik nog enthousiaster en tweeten ik gelijk dit

https://twitter.com/fabiangijze/status/950847191207284736

Als je me een beetje ken weet je dat ik dit niet doe om te slijmen bij mijn stage. Nee, ik ben oprecht echt heel erg blij met deze geweldige locatie. Ik kan er bijna ook alleen nog maar aan denken. Sinds ik er ben geweest ben ik er echt verliefd op geworden. Als het acteren niks zou worden dan zou dit echt een bedrijf zijn waar ik heel lang zou kunnen werken. Dit zijn van die plekken waar herhalingen zelfs niet hetzelfde zijn.

Gelukkig heb ik een goede band met mijn begeleider.  Vorig jaar was hij mijn mentor, dus we hebben elkaar toen al leren kennen. Hij weet daarom ook dat deze stage voor mij heel belangrijk is. Vorig jaar moest hij namelijk vaak verlofdagen aanvragen voor acteerklussen. Gelukkig werd ik nog in de avond door hem gebeld. Ondanks dat hij ziek was had hij toch nog zijn best voor mij thuis gedaan. Hij had het erkenningsbedrijf ook in de tussentijd al gesproken. Voor de AV-afdeling ging de erkenning echt niet lukken, maar wat nou als ik op papier bij de financiële afdeling werk. De erkenning zou dan gewoon geregeld kunnen worden en ik zou overal en nergens kunnen werken. De pion van het bedrijf.

Lekker onprofessioneel stuurde ik het goede nieuws per WhatsApp naar mijn stagebegeleider. Die is op donderdagen vrij, dus anders zou ze het pas heel laat te weten krijgen. Gelukkig vond ze het geen enkel probleem. Ze wilt gelukkig ook erg graag dat ik daar stage kom lopen. Zo komt het hopelijk toch nog een beetje goed met mijn stage. Ik ga in ieder geval van het beste uit. Positief denken zeggen we dan maar hé.

Laten we maar eens hopen op iets minder pech 😉    Dit bleek dus niet het geval te zijn. Mijn droom stage gaat dit jaar helaas niet meer door.

 

Fabian van der Gijze

volg mij verder ook via  Facebook,  Twitter en  Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.