Na een paar hele mooie jaren, sloeg het geluk weer even om. We kregen weer veel aan ons hoofd. Bij mij betekend dat ook gelijk slecht slapen. Ik was echt niet meer te genieten en wist gewoon niet meer wat ik nou moest doen. Het angstige niet blije jongetje kwam weer helemaal naar boven. Zorgde er maar expres voor dat mijn relatie minder werd en uit zou gaan. Aan alles voelde ik dat ik even weg moest gaan. Nog één keer op de vlucht. Oorspronkelijk wilde ik proberen om in Marokko een baan te krijgen in de filmstudio’s. Gelukkig kwam alleen deze kans in Hilversum ineens langs.

Vanaf aanstaande zondag woon ik alweer 4 weken in Hilversum. Twee weken daarvoor begon ik met mijn werk hier. Ik raakte uit het niks weer in een hele fijne flow terecht. De lach kwam weer terug en aan mijn zorgen dacht ik een stuk minder. Het voelde goed en dat was ook de rede dat ik er alles aan deed om hier zo snel mogelijk een kamer te krijgen. Ik had mijn vlucht gevonden. Momenteel voel ik dan ook aan alles dat dit mijn slimste keuze ooit was. Thuis ging het de laatste weken wel weer iets beter met mij, maar ik voelde ergens die grote leegde nog. Hier voel ik echt geen ene leegde. Ik geniet en lach weer elke dag. Één ding is in ieder geval zeker. Die lach is geen fake smile.

https://www.instagram.com/p/BlkO7UUlmur/?hl=nl&taken-by=fabiangijze

Het voelt zelfs gewoon een beetje gek weer even naar huis te gaan. Loop ik dan met mijn koffertje mijn dorpje in. In mijn huis voel ik mij dan wel thuis, maar Puttershoek heeft dat nooit met mij kunnen doen. Die liefde die ik voor Hilversum voel, heb ik daar nooit echt kunnen krijgen. Alleen Rotterdam voel wel als thuiskomen aan. Misschien was dat ook wel een mooie vlucht optie geweest, maar dat was denk ik nog te bekend geweest. Voor Hilversum had ik al een enorme liefde opgebouwd, terwijl ik eigenlijk alleen nog maar op mediapark was geweest.

Zondag had ik voor het eerst even een dagje vrij die ik hier bestede. Ik besloot om eens door mijn mooie achtertuin te lopen, het Goois Natuurreservaat. Dat even lopen werd zon 3 a 4 uur lopen. Lekker met een muziekje op liep ik over de heiden. Geen idee waar ik heen liep, maar ik liep er met een hele brede glimlach. Ik was zelfs blij genoeg om van mij zelf foto’s te maken en het zelf ook echt leuk te vinden. Dat is normaal gesproken zeker niet het geval. Al zeg ik het zelf, de foto’s zijn zelfs ook echt goed gelukt.

https://www.instagram.com/p/BlsbrLJF3K_/?hl=nl&taken-by=fabiangijze

Tijdens het lopen zat ik weer even aan mij vlucht moment terug te denken. Heb ik hier dan echt goed aan gedaan? Mijn moeder zit bijvoorbeeld nu wel mooi alleen thuis. Oké ze heeft Piet onze parkiet en die praat voor tien, maar toch. Alleen ik kan denk ik momenteel nooit zeggen dat deze vlucht geheel onnodig was. Ik had dit echt gewoon even nodig en dat had ik gelukkig goed aangevoeld. Gelukkig begon ik echt eens naar mijn gevoel te luisteren. Misschien was dit dan wel een keer een extreme oplossing. Alleen binnen 2 weken ineens op kamers gaan, is het beste wat mij nu kon overkomen. Ik heb mijn lach en geluk ten minste nu weer terug. Niemand pak mij dat nu nog af!

Fabian van der Gijze

Volg mij verder ook via  Facebook,  Twitter en  Instagram

Eén gedachte over “ Hilversum was de ideale vlucht optie voor mij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.