In de introductie had ik geschreven dat ik gelijk liet zien dat ik er was. Dit zou ik later uit gaan leggen. Dus bij deze mijn eerste blog post over mijn verleden.

In de buik was ik al heel erg wild als baby. Ik bleef steeds mijn moeder schoppen en was erg druk. De bevalling was erg moeilijk en kosten mij en mijn moeder haast onze leven. Het werd dus een keizersnee. Toen mijn moeder mij voor het eerst zag als baby, dacht ze komt dit uit mij? Dit kwam omdat ik op een chinees leek, maar mijn vader en zij zelf hebben geen chinees bloed. Dit trok later pas weg.

Ik was niet bepaald altijd een leuke baby. De eerste verschoon beurt plaste ik mijn moeder gelijk onder. Ik huilde ook haast altijd. Massages en muziek kregen mij  als enige stil als baby. Had soms enorme drift buien en gooide dan met mijn spulletjes. Mijn moeder had het dus niet echt makkelijk met mij als baby. Later kreeg mijn moeder last van haar knieën toen ik 1 was, maar dit leg ik een volgende blog post uit. Misschien was dit een kleine post, maar is wel de start van mijn leven. Die kon ik natuurlijk niet overslaan

Welke blogposten hoop jij in de toekomst nog te lezen van mij. Nu weet je natuurlijk nog niet wat ik allemaal mee heb gemaakt. Alleen bepaalde dingen maakt iedereen natuurlijk mee. Ik wil een zo open en persoonlijke blog krijgen, dus kom maar op 😉

Fabian van der Gijze

Volg mij verder ook via YouTube, Facebook,  Twitter en  Instagram

Featured image

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.