Voor sommige mensen is het niet helemaal duidelijk hoe mijn site werk. Vandaar heb ik deze pagina gemaakt.

kies hier de soort blogpost
Zo ziet het er uit

Mijn blogposten bestaan uit verschillende categorieën. Mijn hoofd categorieën zijn verleden, heden, mijn mening. Daarnaast heb ik in de loop van mijn blog (carriere). Een paar sub categorieën gekregen zoals drank, vriendenboek, foto’s. Doordat er om de dag een blog verschijnt is het soms heel moeilijk om verhalen terug te vinden. Voor de mensen die graag een bepaalde categorie lezen heb ik daarom aan de zijkant en/of aan de onder kant van mijn site een lijst gemaakt met de categorieën. De lijst staat onder het kopje kies hier de soort blogpost. Zo dra je hier op het pijltje klikt krijg je alle categorieën te zien. Klik de categorie aan welke je wilt lezen en je komt direct bij alle blogposten die over die categorie gaat.

 

Start scherm
Zo ziet het er uit

 

Om weer terug te komen bij mijn start pagina klik je boven aan mijn site op fabiangijze hoe mijn leven is verlopen en hoe hij nu is. Je komt dan direct bij mijn start pagina. Hier zijn al mijn blogposten te vinden van nieuw naar oud

 

 

Wil je contact met mij op nemen. Dat kan. Klik dan even op de pagina contact. Daar staat uit gelegd hoe je dit kan doen.

 

Hopelijk is het voor iedereen duidelijk geworden. Zo niet neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag veder 🙂

 

Veel lees plezier