De Looney Tunes zijn terug met een nieuwe versie van Space Jam A New Legacy. Ik had zin om naar deze film te gaan. Een exclusieve trui in huis gehaald van deze film en ready om deze film af te kraken. De verhalen waren namelijk niet al te best.

Deze film heeft mij echter enorm verbaasd. Ik heb niet zo snel het gevoel dat ik een traan moet laten. Dit is door vroeger gewoon geblokkeerd. We moesten door en er was geen tijd om te huilen. Toch flikte deze film het gewoon. De film had zoveel verschillende lijnen, waaronder ook de band tussen vader en zoon. De verhaallijn die mij vastgreep en niet meer los liet. Toen voelde ik vanzelf dat traantje branden. Tijd voor een eerlijke review.

Fabian van der Gijze

YouTubeInstagramFacebook en  Twitter 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.