Als je mijn blogposten al vaker heb gelezen weet je misschien al hoe ik een beetje in het leven staat. Één ding wat ik namelijk heb geleerd toen ik veel mee maakte en mij zelf ontwikkelde is dat je niemand, maar dan ook echt niemand zomaar moet beoordelen. Sinds ik dit doe heb ik de beste vriendschappen gekregen. Mij proberen mensen ook altijd in vakjes te plaatsen. De mensen die mij goed hebben leren kennen weten dat ik niet te plaatsen ben. De mensen die echt dicht bij mij staan hebben ook echt werkelijk belangstelling getoond om mij beter te leren kennen. Zoals ik hier al eens heb geschreven zijn er zo veel meningen over mij. Vaak zien mensen mij anders dan ik ben en schenken niet zo veel aandacht aan mij. Mijn beste vrienden en vriendinnen hebben dat gelukkig wel gedaan.

Sinds ik mij echt verdiept in mensen en nooit iemand gelijk beoordeeld. Ben ik mij beter gaan voelen. Je leert dan echt hoe iemand is en je leert echt super leuke en ook zeker mooie dingen over mensen. Het is gewoon een feit dat er in iedereen een verhaal schuilt. Als iemand zich anders gedraagt dan andere kan dat ook wel eens een rede hebben. Hoe vaak hoor je bijvoorbeeld niet dat iemand die gepest word thuis zorgt voor één van zijn of haar ouders. Er zijn zoveel verschillende redenen waarom iemand zich anders kan gedragen. Geloof mij negen van de tien keer zijn hun verhalen echt bijzonder.

Een paar van mijn vrienden en vriendinnen heb ik nog nooit zelf mogen ontmoeten. Tegenwoordig krijg ik regelmatig contact met iemand dankzij mijn blog. Een paar van die mensen hebben zulke mooi en ook heftige verhalen verteld aan mij. Doordat ik mij zo open stelt en oprechte interesse toont in iemand bouw je een speciale band op. Dit vind ik altijd zo mooi om te zien. Als iemand zijn of haar verhaal verteld vind ik dit altijd zo bijzonder en eervol. Ze stellen zich toch open aan iemand die ze totaal niet kennen. Ze zijn ook echt oprecht benieuwd naar mijn verhaal. Je kan mij veel zegen, maar naar mijn mening is dit toch de mooiste manier om een vriendschap te krijgen en te behouden.

Wees eens heel eerlijk tegen over je zelf. Ben je zelf altijd oprecht geïnteresseerd in iemands verhaal of beoordeel je personen direct als je ze een weekje heb leren kennen. Ik moet eerlijk vertellen dat ik dit ook pas een paar jaar doe. Daar voor had ik ook altijd al snel een mening over iemand. Alleen sinds ik dit niet meer doe heb ik echt mooie vriendschappen mogen opbouwen. Waar ik echt super dankbaar voor ben.

Deze blog heb ik appsoluut niet geschreven, omdat ik mensen wil over halen om het zelfde als mij te doen. Misschien lijkt dat zo, maar dat is echt niet mijn insteek geweest. Wel wil ik je er even aan laten denken, want helaas merk ik dat zo weinig mensen dit ook doen. Hopelijk vond je het in ieder geval leuk om te lezen. Lees gerust een van de andere heden blogposten of kies hier een van mijn andere blogpost. Klaar met lezen voor vandaag? Dat kan natuurlijk. Dan wil ik je bedanken voor je bezoek op mijn blog en hopelijk kom je nog eens een keertje terug

 

Groetjes en graag tot ziens 🙂

Fabian van der Gijze
Je kan mij ook volgen opFacebook,Twitter,Instagram,google+ en Bloglovin

6 gedachten over “Achter iedereen schuilt een verhaal (heden)

  1. Je hebt helemaal gelijk! Soms vinden mensen het makkelijk om te oordelen over anderen, meestal komt dat gewoon voort uit het feit dat ze zich niet zo verdiept hebben in de ander. Iedereen is anders gevormd en heeft een ander verhaal. Mooi stuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.