Van een bekende kreeg ik ineens bericht dat er iets geks was. Hij zei dat hij momenteel via de Gay dating app ROMEO met mij aan het praten was. Iemand bleek een Catfish account met mijn gegevens te zijn gestart en ook werkelijk actief te zijn.

Ik besloot zelf een nep account aan te maken, zonder foto’s en hem aan te spreken. Ja hoor, binnen 10 seconde had ik beet. Tijd om een gesprek aan te gaan met mijn CatFish en hem aan te pakken. Ik moest namelijk denken aan Orlando. Een 17 jarige jonge die via Grinder gelokt was en het uiteindelijk niet overleefde. Dat mag niet meer gebeuren en al helemaal niet onder mijn foto en gegevens

Fabian van der Gijze

YouTubeInstagramFacebook en  Twitter 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.