Ja je leest het goed, ik ben ambassadeur van de LGBT-organisatie B-Sassy. Voor dat je het twijfelachtig gaat op zoeken, ik val alleen op vrouwen. Toch besloot ik B-Sassy te steunen. Heel vaak kreeg ik de vraag waarom. Waarom moet ik al hetero ervoor kiezen om dat te doen. Nou eigenlijk alleen al die vraag zegt genoeg. Na het laatste feestje van B-Sassy besloot ik toch maar eens de vraag te beantwoorden. Je kan dit keer weer kiezen of je besluit om de video te kijken of te lezen via mijn blog. Ik zou zelf de video eerder aanraden, maar die keuze laat ik lekker aan jou.

Oké om mij gelijk even in te dekken. Ja, ik weet dat het in Nederland LHBT is, maar ik gebruik zelf eigenlijk altijd LGBTQ. Is er toen na de roze filmdagen gekomen. Sowieso ben ik qua dit dan meer van de internationale term. Oké dat gezegd hebbende. Laten we maar eens beginnen over de vraagstelling. Waarom besloot ik B-Sassy te benaderen en mij beschikbaar te stellen als een soort ambassadeur?

Nou ik vind liefde iets heel moois. Dat moet het in mijn ogen ook zeker blijven. Niemand moet jou kunnen vertellen hoe jouw liefdes leven in elkaar zit. Nee, dat kunnen je ouders niet voelen/weten, je familie niet en ook zeker je vrienden niet. Het is jouw gevoel en jij moet er mee leven.

Zo heb ik het zelf ook meegemaakt. Enorm veel mensen dachten dat ik op mannen viel. Mijn gezin kreeg er vragen over, mijn familie stelde soms vragen en zij zelf vroegen het zichzelf ook wel eens af. Door al die twijfels en verwijten ging ik zelfs zelf ook twijfelen. Want he wat nou als hun het beter weten. Dom natuurlijk om te denken, maar hé je bent jong en je twijfelt nog aan alles. Ik heb mij toen enorm veel verdiept in het stukje LGBT en liefde in het algemeen. Gelukkig besloot ik vanaf dat punt dan ook echt alleen naar mij zelf te luisteren en een grote middelvinger op te stekken naar iedereen zijn mening. Nee, ik zou het zeker niet erg vinden als ik op mannen zou vallen, alleen dat is niet het geval. Voor mij is die interesse toen ontstaan en is dit een grote belangrijke redde dat ik veel hebt met de organisatie B-Sassy

Verder heb ik onder mijn volgers gek genoeg ook heel veel bij zitten die bij de LGBT doelgroep behoren. Hoe dat is gekomen, geen flauw idee, maar merkte het wel snel op. Kreeg ineens berichtjes van mannen en zie het ook vaak bij de vrouwelijke volgers langs komen. Al merk ik het bij de mannen natuurlijk wat sneller op door bepaalde berichten. Kijk ik weet dat er heel veel mannen zijn die daar niks van willen horen of weten. Alleen mij maakt het niet zo uit, ten minste zolang het maar wel netjes blijft natuurlijk. Foto’s of filmpjes hoeven van mij nou ook weer niet. De teksten die ze soms sturen hebben mij alleen wel enorm veel vertrouwen gegeven. Ben daardoor toch weer enorm gegroeid en meer zelfvertrouwen gekregen. Dat is dus weer een redde voor mij om mij aan te sluiten bij B-Sassy. Dankbaarheid, begrip en het blijft gewoon iets moois.

Nee, zij hebben mij niet gevraagd om dit zo op te nemen of te schrijven. Dit doe ik uit mij zelf. Ik vind het echt heel mooi en wil zo veel mogelijk voor ze beteken. Zoek het gewoon eens op en volg hun ook eens een keertje. Wie weet vindt je het wel net zo mooi als ik zelf.

Fabian van der Gijze

Volg mij verder ook via YouTube, Facebook,  Twitter en  Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.