Zoals je misschien al weet ben ik acteur. Hiervoor doe ik regelmatig castings. Laatst was weer zo’n keer. Dit keer om vaste figuratie te worden bij BNNVARA. Het media bedrijf waar mijn hart altijd wel naar verlang. Normaal doe ik ook helemaal geen figuratie meer, maar voor BNNVARA maak ik graag een uitzondering.

Echter bleek de casting helemaal niet te bestaan, maar een onder zoek te zijn van het BNNVARA academy programma baksteen. Ja daar ben je dan mooi klaar mee. Gelukkig deden ze een experiment op schapengedrag en laat ik daar juist enorm tegen op zijn. Een test die ik onbewust goed afsloot. Alleen zoals de video nu is geworden, is niet het hele verhaal. Tijd om eens eerlijk terug te blikken

Fabian van der Gijze

YouTubeInstagramFacebook en  Twitter 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.