Eindelijk is de film de Oost dan uitgekomen. Ik wist al sinds 2018 dat deze film in de maak was. Hoe ik dat wist? Nou het was namelijk mijn eerste grote casting ooit. Alleen liep het heel anders dan ik verwachte. Zo dacht ik na een tijdje dat ik echt in de maling werd genomen.

Dit bleek later niet zo te zijn. De oost is namelijk echt een film geworden en wat is er veel te doen om deze film. De oost laat namelijk het verhaal van na de Tweede Wereldoorlog zien. Nederland ging namelijk na de oorlog terug naar Nederlands-Indië om hun macht terug te pakken. Alleen was dat allemaal wel zo geoorloofd?

https://youtu.be/jAB0CMTGkfk

Vergeet niet om hier mijn kanaal te bezoeken en om mij te steunen door (Gratis) te abonneren

Fabian van der Gijze

YouTubeInstagramFacebook en  Twitter 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.