Ja je ziet het goed aan de titel. Ik drink geen alcohol en gebruik ook nog eens geen drugs. Heel vaak krijg ik te horen dat mensen het knap vinden of juist gek. Keer op keer probeer ik mijn reden dan maar weer zo goed mogelijk uit te leggen. Gelukkig bevinden zich nu vooral mensen om mij heen die dat helemaal snappen. Alleen er zijn ook genoeg momenten geweest waar verwarring heerste.

Ik besloot eindelijk eens een video te maken om mijn verhaal uit te leggen en mensen met de zelfde keuze een steuntje in de rug te bieden. Het is soms moeilijker om nee te zeggen, dan maar gewoon gezellig mee te drinken. Ten slotte is alcohol zo normaal geworden en in ons cultuur geslopen. Tijd om eens het andere verhaal te delen. Ik drink geen Alcohol en gebruik ook geen drugs!

Je kan hier drukken om naar mijn kanaal te gaan, waar je kan abonneren

Fabian van der Gijze

Volg mij verder ook via  Facebook,  Twitter en  Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.