Hier en daar heb ik het natuurlijk al laten vallen in andere video’s. Alleen nu is het dan ook echt officieel. Ik ga als 23 jarige in mijn eentje een huis kopen in de regio Naarden. Ik zei altijd grappend dat ik op mijn 25ste een huis wil hebben gekocht, nou die grap/droom is dus ineens werkelijkheid. Mooie plannen en mooie kansen. Tijd om eens uit te leggen hoe ik dat heb geflikt met Koop Goedkoop.

Je kan hier drukken om naar mijn kanaal te gaan, waar je kan abonneren

Fabian van der Gijze

Volg mij verder ook via  Facebook,  Twitter en  Instagram

2 gedachten over “Ik heb een huis gekocht – Koop Goedkoop regeling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.