In mijn leven gebeurde altijd wel iets. Elk jaar zat vol met spanning en adrenalinekicks. Dit is denk ik al 2 a 3 jaar niet meer zo. Mijn leven verloop in tegen stelling van andere jaren super rustig. Saai kan je bijna zeggen. Elke door de weekse dag is bijna het zelfde. De verlangens naar het weekend zijn groot. Eindelijk weer eens wat anders dan elke dag. Gezellig samen met mijn vriendin het wekend door brengen.

Die spanning die er altijd was ben ik op een of andere manier gewoon gaan missen. Elke dag was anders en je wist niet wat zou gaan komen. Natuurlijk waren deze dagen soms echt niet leuk, maar je beleefde nog eens wat. Het stukje beleven mis ik. Je kwam op plekken en situaties waar eigenlijk nooit iemand terecht komt of mee maakt. Te minste ik kan maar heel weinig mensen die het zelfde mee hebben gemaakt als mij. Vroeger werd ik boos als mensen zeiden dat ze mijn leven zouden willen. Ze zeiden dan altijd: Nou jij maak ook super veel mee. Mijn leven is maar saai. Ik wou dat ik ook eens mee maakte.

Nu snap ik die mensen eigenlijk wel, want zoals ik net al vertelde mis ik het heel erg. Wat doe ik nou eigenlijk de hele dag? Mijn wekker gaat en klim dan heel snel uit mijn hoogslaper. Als ik mijn wekker dan heb uit gezet bekijk ik echt elke dag eerst naar mijn berichtjes. Meestal val ik dan nog eventjes in slaap door slaap gebrek en daarna ga ik douchen. Aan gekleed en wel ga ik naar beneden om te eten en tv te kijken. Ren snel naar de bus en beleef weer een schooldag. Einde van de dag kom ik weer terug na een school dag en ga ik iets op de computer doen of tv kijken. Daarna ga ik alweer slapen. Het zijn leuke dagen, maar zo verschrikkelijk saai.

angkor-wat-temple-934094_640
Hier zou ik morgen willen zijn

Het liefste zou ik weer een beetje spanning en adrenaline terug willen in mijn leven. Elke dag weer benieuwt zijn naar wat de dag je gaat brengen. De levens stijl van één van mijn favoriete YouTubers StalkVince vind ik zo vet. Hij bedenkt af en toe gewoon in eens dat hij zin heeft in een dagje Londen. Waar is hij de volgende dag te vinden. Ja hoor Londen. Natuurlijk is zijn leven niet elke dag perfect, maar hij maakt zo wel super veel dingen mee en dat wil ik ook weer eens.

Het eerst in mijn leven ben ik echt op zoek naar iets waardoor ik het

voss-213605_640
Dit lijk mij echt super om te doen

gevoel weer een beetje terug krijg in mijn leven. Een leuke doel hebben naast de doelen die ik al heb of een super leuke hobby. Gelukkig heb ik tegenwoordig het bloggen ontdekt en dit doe ik ook met veel liefde, maar zo bijzonder is het natuurlijk niet om te doen.

Hoe ik mijn ideale leven ziet? Elke dag wil ik met plezier opstaan met een hele grote glimlach op mijn gezicht. De leukste baan die ik mij kan bedenken is tv maker. Allemaal dingen mogen doen om andere mensen te vermaken of te helpen. Dat is nou echt een baan waar ik voor met plezier mijn bed uit komt. Natuurlijk is dat niet een normale baan waar je heel snel aan komt, maar het lijk mij wel heel vet.

Mij vraag is aan jou hoe zie jij je leven? Sta jij elke dag met die mooie glimlach op en leef jij je droom? Ben benieuwd of jullie hier ook wel eens over na denken. Dit was al weer de blogpost van vandaag. Misschien een iets andere dan je gewend ben van mij, maar wilde hier echt eens over bloggen. In ieder geval bedankt voor het lezen. Lees gerust nog een andere blogpost. Graag tot ziens.

Groetjes 🙂

Fabian van der Gijze

Je kan mij ook volgen opFacebook,Twitter,Instagram,google+ en Bloglovin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.