Persoonlijk ben ik van mening dat je altijd met iedereen een gesprek zou moeten kunnen hebben. Zo sta ik in ieder geval graag in het leven. Het is leerzaam, je hebt minder voor oordelen en het vergroot je visie. Door dit heb ik gelukkig al veel bijzondere/mooie gesprekken mogen voeren. Waaronder het gesprek met Jaims.

Video

Extra uitleg

Na een leuke lesdag en een date zat ik op station Apeldoorn. Net mijn trein gemist, maar dat gaf mij mooi de gelegenheid om de dag her overdenken. Na een tijdje zag ik een man om geld vragen. Hij vroeg het ook aan mij en zoals altijd zei ik dat ik geen geld bij mij had. Was ook het geval en anders geef ik persoonlijk nooit geld, maar koop ik liever iets te eten. Dit bleek Jaims te zijn. Een dakloze man en hij vroeg of hij naast mij mocht zitten.

Al snel kwam er mooi verhaal uit. Zo bijzonder dat ik na een tijdje vroeg mag ik dit geluid misschien opnemen. Zodoende ontstond deze video en gesprek die ik wilde delen. Open soms even je wereld/gedachte en verplaatst je in een ander. Voor je het weet komt er een bijzonder gesprek uit waar je nog vaak over nadenk. Zo weet ik bijvoorbeeld dat mijn eigen vader ook op straat leeft/heeft geleefd. Op deze manier kan ik mij ook weer beter in die situatie verplaatsen. Sta dus open voor nieuwe dingen en wie weet leer je er nog wat van!

Fabian van der Gijze

Vergeet niet om hier mijn kanaal te bezoeken en om mij te steunen door (Gratis) te abonneren

Fabian van der Gijze

YouTubeInstagramFacebook en  Twitter 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.