ik als baby (verleden)

In de introductie had ik geschreven dat ik gelijk liet zien dat ik er was. Dit zou ik later uit gaan leggen. Dus bij deze mijn eerste blog post over mijn verleden. In de buik was ik al heel erg wild. Ik bleef steeds mijn moeder schoppen en was erg druk. De bevalling was erg moeilijk en kosten mij en mijn moeder haast onze leven. Het werd dus een keizersnee. Toen zijn moeder me voor het eerst zag dacht ze komt dit uit mi? Dit kwam omdat ik op een chinees leek, maar mijn vader en zij zelf heeft geen chinees bloed. Dit trok later pas weg. Ik was niet bepaald altijd een leuke baby. De eerste verschoon beurd plasten ik mijn moeder gelijk onder. En huilde haast altijd. Massages en muziek kregen mij haast als enige stil. Had soms drift buien en gooide dan met mijn spulletjes. Mijn moeder had het dus niet echt makkelijk met mij. Later kreeg mijn moeder last van haar knieën toen ik 1 was maar dit leg ik een volgende blog post uit. Misschien was dit een kleine post maar is wel de start van mijn leven. Die kon ik natuurlijk niet overslaan Fabian van der Gijze

druk op de 3 streepjes boven in voor mijn andere blog posten

Featured image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.