Win een Wireless Bluetooth Speaker (giveaway)

Vandaag weer eens iets nieuws op mijn blog. Vandaag mag ik voor het eerst iets weg geven. Een paar weken terug werd ik namelijk door Telefoonhoesjestore benaderd met de vraag of ik iets wilde reviewen of een winactie wilde opzetten. Eerst zat ik te twijfelen, want ik dacht dat het weer een bedrijf was met alleen gsm hoesjes. Toch ben ik gelukkig gaan kijken, want tot mijn verbazing hadden ze ook Wireless Bluetooth Speakers.

Van alle bluetooth speaker mocht ik er eentje kiezen om weg te geven. De Wireless Bluetooth Speaker die ik voor jullie heb uitgekozen is de Rugby Wireless Bluetooth Speaker (Mini-x6). Deze leek mij het leukste om weg te geven.

Zelf heb ik hem tot mijn verbazing ook mogen ontvangen. Ik ben niks verplicht om goed over de Mini-x6 te zeggen, maar ik moet na geven het gaat boven mijn verwachtingen. Zelf had ik niet verwacht2016-03-16 15.50.29 dat het heel helder geluid zou geven en heel zachtjes. Dit was niet het geval. De mini-x6 voldoet zeker aan mijn eisen die ik stel bij een Wireless Bluetooth. Het geluid wat er uit komt is helder, mooi en kan de bassen aan. Hij is bovendien ook nog eens super makkelijk om mee te nemen. Je kan de muziek via Bluetooth, een usb en via een SD geheugen kaart  laten afspelen. Van mij kant, dus zeker een dikke voldoende.

Het enigste wat je moet doen om deze Wireless Bluetooth Speaker te winnen is een like te geven op mijn facebookpagina en het berichtje over de Speaker te delen. Veder stel ik er geen eisen aan 🙂 Mocht je geen facebook hebben. Promoot dan deze blogpost via één van je social media’s en tag mij daar dan in zodat ik weet dat je mee doe

De winnaar maak ik over een maand bekent zodat iedereen echt de kans krijgt om mee te kunnen doen. Als je heb gewonnen neem ik contact met je op voor je gegevens en om te vragen welke kleur je graag zou willen hebben (rood of blauw).

Zoek je zelf nog iets voor je telefoon zoals een hoesje, kabel of Lenskits. Neem dan zeker eens een kijkje op de site van Telefoonhoesjestore. Ze hebben als een van de eerste de nieuwste producten zoals Huawei Ascend Mate 7 hoesjes en Sony Xperia M4 Aqua hoesjes

 

Laat mij zeker weten waarom jij zo graag zou willen winnen. Ben erg benieuwd, waarom je ook de Mini-x6 wilt winnen. Succes met strijden en mag de beste man of vrouw winnen 🙂

Fabian van der Gijze

Je kan mij ook volgen opFacebook,Twitter,Instagram,google+ en Bloglovin

8 thoughts on “Win een Wireless Bluetooth Speaker (giveaway)

  1. Wat een leuke winactie! Ik heb je fb geliked en het bericht gedeeld! Waarom ik wil winnen? Tsja ik vind het gewoon super leuk om zo’n speaker te mogen hebben haha! Maar ik gun het een ander ook even hard! Succes met kiezen!

  2. Alleen als ik al lees wat jij er van vindt, dan wil ik de speaker ook heel graag in mijn bezit hebben. Dit zou enorm handig zijn om mee te nemen naar concerten en feestjes, ook handig om op mijn (nu nog speakerloze) computer aan te sluiten, en daarnaast zou hij ook nog eens van pas komen als ik volgend jaar op kamers ga. Genoeg redenen dus waarom ik de speaker wel zou willen winnen ! Ik heb je pagina geliked en het bericht gedeeld !
    Liefs Naomi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.