Spam je blog!!

Qua gezondheid ben ik nu niet 100%. Vorige week heb ik daardoor een week in mijn bed door gebracht. Ik sliep voor mij doen echt veel te veel. Rond drie a vier uur in de middag werd ik pas wakker. Normaal slaap ik zo’n vijf a zes uur. Dit was gewoon het dubbelen.

In de korte tijd dat ik wakker was heb ik veel gelezen. Een paar blogs volg ik echt goed, maar daar mee houd het wel op. Door de titel kan je al raden dat ik dit wil veranderen. Ik ben namelijk weer op zoek naar leuke blogs om te volgen.

Zelf heb ik een pagina op mijn blog met mijn favoriete blog posten. Door middel van dit probeer ik te laten zien wat voor soort blog ik heb. Mijn vraag aan jouw is dan ook als volgt. Denk naast het spammen van je linkje eens wat jouw lieveling’s blog post is en die jouw blog heel goed beschrijft.

Ben benieuwd waar je keuze op valt. Ik zie de blog posten graag te gemoed komen 🙂

4 thoughts on “Spam je blog!!

  1. Hey, mijn blog kan je terugvinden op http://www.stadsmeisje.be . Ik blog over mode, lifestyle en reizen maar deel ook graag mijn gedachten, mijn liefde voor katten en mijn favoriete muziek. 1 post kiezen was moeilijk, maar ik ben wel trots op mijn blogposts uit de categorie reizen en dan vooral die over Barcelona. Ik krijg alweer instant zin om te vertrekken als ik de foto’s bekijk

  2. Heeij! Op http://www.adutchmanslife.nl blog ik over dingen waar je blij van wordt-Leven. Zo kan ik bijvoorbeeld heel blij worden van koken, bakken en lekker eten. Op m’n blog kan je de lekkerste recepten vinden. Er staan er nog niet heel veel op, dat komt omdat ik chronisch ziek ben, ik heb de ziekte van Lyme. Inmiddels ongeveer zo’n 16 jaar. Daardoor heb ik vaak minder energie voor het bloggen. Wat die ziekte nog meer betekend voor mij? Zo af en toe schrijf ik daar ook over. 😉 vedder schrijf ik over reizen en random dingen.. Mijn favoriete blogpost? Lastig! Op dit moment is dat mijn laatste post over het Radboud ziekenhuis #1. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.