Wanneer ik in een relatie zit kan ik heel veel hebben. Je mag van mij lekker je eigen ding blijven doen. Ik viel ten slotte toch voor jou hoe je bent. Vreemdgaan is voor mij alleen echt een no go zone. Ik heb gezien wat het kan aanrichten en daar wil ik zelf zo ver mogelijk vandaan blijven. Alleen wat zien we nog als vreemdgaan? Een knuffel of close met iemand zijn zie ik zeker niet als vreemdgaan. Wel ben ik van mening dat zoenen met een ander zeker wel vreemdgaan is. Toch merkte ik dat niet iedereen zo denkt. Vandaar werd de vraag van deze seks en drugs praat: is zoenen met een ander eigenlijk vreemdgaan.

Zo ver ik weet heb ik maar één keer meegemaakt dat mijn vriendin heeft gezoend met een ander. Na een beetje door vragen over hoe het feestje was biechtte ze dit bij mij op. Ze had wat drankjes op, miste mij en besloot te zoenen met haar beste vriendin. In haar ogen niet schuldig, maar in die van mij zeker wel. Het maakt mij niet uit of het zoenen met een man of een vrouw is, het blijft gewoon een andere persoon. De redde ja ik miste je zo erg vind ik dan ook nergens op slaan. Kijk ik kan mij ergens voorstellen als je samen naar een feestje ga en je wil de ander een beetje op geilen dat je ineens met je beste vriendin zoent. Alleen zonder redde en stiekem vind ik nergens opslaan. Toch besloot ik verder te gaan met onze relatie. We hadden echt pas net en ik vond het wel een mooi avontuur die we aan gingen. Moet er wel eerlijk dan bij zeggen, dat wanneer het een andere jonge was geweest ik het wel erger had gevonden. Dan was er nooit een avontuur geweest.

Zelf ga ik ook regelmatig met Brabanders om. Het val mij op dat die er vaak ook iets anders naar kijken. Dan krijg ik soms zelfs te horen dat het tijdens carnaval het minst erge is om je partner aan te doen. Dan lijkt het ineens wat meer geaccepteerd te zijn. Vind ik altijd wel grappig om te zien. Zo zag ik dit ook weer terug in de stemming 95 mensen stemde totaal, waarvan 17 zeiden dit kan gebeuren. Onder die 17 kwamen er toevallig veel mensen uit Brabant. Ik zie een verband 😉

Ik zal het denk ik zelf altijd blijven zien als vreemdgaan. Alleen ik kan mij wel voorstellen als het in een relatie gebeurd die al 20 jaar bezig is, dat je zoenen niet als reden ziet om het uit te maken. Vooral niet als er ook kinderen in het spel zijn. Het moet dan natuurlijk wel echt een goede redde hebben en niet dat het op dagelijkse basis gebeurden. Het bed delen met een ander al helemaal niet. Dat zie ik toch ook meer als iets verslavend. Als het één keer lukt en goed voelt, dan volgen de andere keren denk ik toch weer vanzelf.

Nou is dit mijn mening. Misschien in jouw ogen hele ouderwets en geloof je niet in maar één relatie. Laat jou mening hier of onder de video dan zeker achter. Ben heel erg benieuwd hoe andere over dit soort onderwerpen denken. Zelf heb ik het ook dus ook al eens goedgekeurd en 17 menen stemde al dat het kan gebeuren, dus misschien wordt het inderdaad wel iets normaler. Alles kan ten slotte gebeuren hè?

Fabian van der Gijze  
Volg mij verder ook via YouTube, Facebook,  Twitter en  Instagram

Eén gedachte over “ Is zoenen met een ander vreemdgaan?

  1. Antwoord: ja. Als je in een relatie bent , zijn een aantal zaken alleen bedoeld voor je partner en niet voor een ander. Zo beschouw ik porno kijken ook als vreemd gaan. En van het een komt het ander; contact met iemand vh andere geslacht kan onschuldig zijn, maar als het daardoor steeds hechter en intiemer wordt en je relatie met je partner er door verzwakt, kan je al emotioneel vreemd gegaan zijn. Normen en waarden worden steeds meer overboord gegooid tegenwoordig maar men wordt er echt niet gelukkiger door ook al zegt men van wel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.