Persoonlijk hou ik ervan om af en toe heel spontaan te leven. Zo boekte ik vorig jaar ineens drie uur in de nacht een reisje naar Boekarest en ging in mijn uppie naar Thailand. Het leven moet je soms een beetje in pakken met een gouden wikkel. Het was nu alleen alweer even een tijd geleden dat ik zoiets had geflikt. Tijd voor een nieuwe actie en Spotify stuurde op het juiste moment een mailtje. Vanwege dat ik veel naar Anne-Marie luister op Spotify kreeg ik de kans om eerder concertkaartjes voor Anne-Marie te kopen dan de grote menigte. Zo ga ik nu ineens 3 juni naar haar concert in Liverpool. Waarom Liverpool? Ik heb echt geen flauw idee.

Spotify had mijn liefde voor Anne-Marie in ieder geval door gehad. Dat kan ook niet anders, want ik beluister haar album ook echt veel te vaak. Zover ik kan oordelen lijkt Anne-Marie echt zo gek als een deur en daar hou ik zo erg van. Als ik haar zie dan zie ik iemand die gewoon lekker geniet en haar ding doet. Ze is één van de weinige artiesten waarvan ik echt alle live filmpjes van wil zien op YouTube. Het tovert bij mij altijd weer een glimlach op het gezicht. Zo keek ik laats nog naar haar European tour Diary. Bij Ed Sheeran had ik haar al mogen bewonderen, maar deze tour had ik eigenlijk niet mogen missen.

Dinsdag kwam ik dus na een lange werkdag weer thuis. Gooide mijn schoenen aan de kant, sprong mijn bedje in en viel in een diepe coma. Zo sliep ik natuurlijk alweer veel te lang en had ik de helft van mijn normale slaap uren alweer te pakken. Ik besloot nog maar even mijn laptop te pakken. Mijn mail had ik nog niet door gespit. Met een veel te slaperige kop las ik dus het mailtje van Spotify. Op één of andere manier voelde ik de drang om meteen een kaartje te fixen voor haar concert in Nederland. Ticketmaster gaf alleen steeds weer aan dat het nog niet mogelijk was. Geïrriteerd probeerde ik het nog vijf keer en las ik steeds weer de mail opnieuw. Er stond toch nergens een code die je moest gebruiken.

Na een tijdje besloot ik maar gewoon op de andere links te drukken. Even kijken hoe duur het overal kosten en waar ze allemaal heen ging. Tot mijn ergernis zag ik bij dan andere links wel gewoon de mogelijkheid om een kaartje voor de grote verkoop te kopen. Ja, toen gebeurde het weer eens hoor. De knoop ging om en ineens zat ik naar vliegtickets te zoeken naar Liverpool. De prijzen waren veel te laag, dus ik besloot dat het Liverpool werd.

Zo maakte ik ineens een account op de ticket verkoop, voerde mijn creditkaartgegevens in en kreeg een bevestigingsmail van mijn gekochte kaartjes. Ja, als we dan toch bezig waren kon ik net zo goed gelijk de vliegtickets boeken. Voor die €60 euro hoef je niet te lopen, nou besloot ik wel voor een paar extra opties te kiezen, dus uiteindelijk was ik €88 kwijt. Zo had ik ineens vakantieplannen voor begin juni, terwijl ik nog steeds niet kan uitleggen waarom ik voor Liverpool ben gegaan. Ik besefte het eigenlijk ook pas veel later. Zo kwam ik er de dag erna pas achter dat het concert dit keer gewoon in een zaaltje was en niet in stadiums.

Het concert duurt alleen nog wel even een jaartje. Heb ook werkelijk waar geen flauw idee hoe mijn leven er dan weer uit ziet.  Mijn contact is dan net bij Talpa afgelopen en weet niet of ik dan bij kan tekenen. Wie weet heb ik er dan zelf wel gewoon weer voor gekozen om weer te focussen op het werk voor de camera of toch weer een opleiding te gaan volgen. We gaan het allemaal weer mee maken, maar lekker boeiend. Ik ga gewoon naar Liverpool en heb staanplaatsen voor een concert van Anne-Marie. We zien wel of er iemand later mee wil en hoe we dan leven. Dit staat in ieder geval mooi vast 🙂

Fabian van der Gijze

Volg mij verder ook via  Facebook,  Twitter en  Instagram

Eén gedachte over “ Ja, ga anders even naar Liverpool voor een concert

  1. Liverpool is zo mooi. Heb het kort aanschouwd toen ik in Engeland was. Wat mis ik Engeland zeg. Anne Marie is zeker een toffe artieste, haar muziek is fantastisch. Helaas houd mijn opleiding me een beetje tegen haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.