Het is wel weer eventjes geleden dat ik deze plek heb geopend. 10 juli kwam mijn laatste bericht hier online. Dit had ik toen zelf niet eens meer mee gekregen. Zoals je misschien al weet, ging ik toen een soort van onderduiken voor opnames. Een week lang mijn eigen wil opzij zetten en alles doen wat er werd gezegd. Geen apparatuur, alleen ik en 99 andere onbekende kandidaten. Hierna kwam ik 1 dag thuis en vloog ik eindelijk door naar Thailand. Zodoende ben ik even een maand weg gevlucht van alles en iedereen. Al ben ik ook juist naar nieuwe leuke dingen gevlucht 😉

https://www.instagram.com/p/BWnFwQkBVqp/?taken-by=fabiangijze

Vanaf vandaag zal ik dan ook mijn verhalen weer met de weide wereld gaan delen. Natuurlijk zullen deze eerste blog posten gaan over mijn reis in Thailand. Hier heb ik gewoon enorm veel naar uit gekeken en over gedroomd. Deze verhalen deel ik dan ook echt met liefde. Ik ga mijn best doen om deze verhalen zo mooi en goed mogelijk te verwoorden. Dit doe ik zeker niet om op te scheppen of om gewoon een goed verhaal op het internet te zetten. Nee, deze reis heb ik namelijk niet alleen voor mij zelf gemaakt. Ik voelde mij zeker verplicht om voor meer mensen alles uit deze reis te halen. Toen ik deze reis boekte had ik ergens al een beetje een schuld gevoel. Met mij gaat het tegenwoordig gewoon perfect op financiële gebied. Met mijn moeder en naast haar vele andere gaat het veel minder goed. Zo doende reisde ik ook voor deze mensen. Ik heb belangrijke dingen gefilmd en gefotografeerd. De verhalen spoken dan ook nog steeds door mijn hoofd. Ik hoop deze mensen toch een beetje mee te kunnen nemen door mijn verhalen. Dat wilde ik in ieder geval al kwijt.

https://www.instagram.com/p/BXfu0kZht-s/?taken-by=fabiangijze

Daarnaast wil ik nog één klein dingetje van mij af schreeuwen. Ik reisde met een groep door Thailand. Een groepsreis waar ik de enigste persoon was die nog niemand kon. De rest was daar met het gezin of met een vriendin. Deze reis heb ik mij echt geen enkele seconde alleen gevoeld. Ik kwam in een warm bad terecht. Dat is alleen niet alles. Deze reis deed ik na een kleine week niet meer helemaal alleen. Ik zat in eens hand in hand in de bus met een slapen meisje op mijn schouders. Deze jongen werd in eens verliefd. Iets wat ik echt niet had verwacht, maar zeker niet had willen missen. Dit was echt het enigste puzzel stukje wat nog ontbrak. Ik kan je ook echt niet vertellen hoe blij ik wel niet ben met Sem. Zij is enorme fan van Disney en ik van de film wereld. Zodoende begon onze relatie ook op een film achtige manier, want wij hebben elkaar eigenlijk nooit gevraagd. Het begon echt gewoon met een hand en een half slapend meisje. Goed dit zal je zeker nog allemaal gaan lezen, maar dit wilden ik alvast hier kwijt. Ik ben gewoon ontzettend blij en gelukkig. Dat heeft zeker met haar te maken, meer dan ik je nu kan vertellen.

https://www.instagram.com/p/BXFf-DfBTIh/?taken-by=fabiangijze

Deze reis heb ik echt geen seconde aan mijn blog gedacht. Mijn laptop had ik altijd bij mij, maar ik heb hem maar 1 keer open geklapt. Dit was mijn droom en ik zou er van genieten ook. Dat is volgens mij goed gelukt. Verliefd op het land en op het meisje. Het wordt dus nog wel even een taak om alles te gaan typen en uit te werken. Zoals hier boven beloofd ga ik in ieder geval mijn uiterste best doen. De niet zo belangrijke details zal ik er uit proberen te filteren. Al vast sorry als je hier helemaal niet op zit te wachten, maar dan heb ik misschien wel ander goed nieuws. 27 Augustus start het nieuwe seizoen van Penoza. Ik mag van geluk spreken dat ik 2 dagen op deze mooie set heb mogen staan. Hier kan ik dan ook eindelijk over gaan bloggen. Dit komt dan ook snel online. Deze periode gaat druk worden qua dingen op tv, dus dat kom ook zeker hier terug. Daarnaast zal ik de persoonlijke blog posten ook zeker niet vergeten. Het komt gewoon allemaal weer terug.

Hopelijk volg je mijn verhalen in ieder geval weer op de voet mee 😊

Ik ben weer terug

Fabian van der Gijze

volg mij ook via  Facebook,  Twitter,  Instagram,  google+en Bloglovin 

8 gedachten over “Ja ja, daar ben ik dan weer

  1. Wat heerlijk om te lezen. En zoooooo herkenbaar. Weet niet of je het op mijn blog hebt gelezen maar ik heb mijn man dus ook leren kennen tijdens een groepsreis door Thailand. 25 jaar geleden! Ook wij zijn net terug van weer een prachtige reis, boordevol nieuwe herinneringen. Ik wens jullie veel geluk!
    Anne-Marie onlangs geplaatst…Restyling Jamie magazine + winactie!My Profile

    1. Hey Anne-Marie 🙂

      Toevallig wist ik inderdaad nog dat jij je man had ontmoet in Thailand. Wij hadden dan ook mede door jou gelijk beloofd om na 10 jaar weer terug te gaan naar Thailand. Bedankt voor het geluk en het leuke berichtje. We kregen er beide een grote glimlach van

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.