Oprecht niet verwacht dat het al zo snel zou gebeuren, maar De Alleskunner krijgt gewoon een seizoen 3. Ja dit kon ik natuurlijk niet stilletjes voorbij laten gaan. Aangezien ik jou op mijn kanaal mee heb genomen met mijn avontuur in seizoen 2. Van de start tot aan het moment dat ik tiende werd.

Ik besloot in deze video eens terug te blikken op mijn auditie, je wat meer te vertellen over seizoen 3, geef ik wat tips voor de auditie en wat tips over het programma zelf. Mocht je nou totaal niet weten waar ik over praat. Check dan deze afspeellijst van mijn avontuur van De Alleskunner seizoen 2

Mocht jij je nou willen inschrijven voor seizoen 3. Dan kan dat via deze link!!

Vergeet niet om hier mijn kanaal te bezoeken en om mij te steunen door (Gratis) te abonneren

Fabian van der Gijze

YouTubeInstagramFacebook en  Twitter 

20 gedachten over “Je kan je nu inschrijven voor seizoen 3 van De Alleskunner

 1. Mijn vader vind ik een echte alleskunners en daarom geef ik hem op dus dat k hoop dat jullie er wat mee doen en alvast bedankt

 2. Ik en mijn vader willen echt graag meedoen lijkt ons super leuk om te doen en mijn vader denkt altijd alles beter te weten en te kunnen en hoop hem te laten zien dat ik het nog net iets beter weet en kan.

 3. Hallo,
  Wij mijn dochter en ik zouden ons graag willen opgeven, voor 2023 kunt u mij vertellen vanaf wanneer dit zou kunnen.

  Hoor graag van u. Alvast bedankt.
  Gr Carlo van Lunteren.

 4. Hallo,
  Ik ben lizzy. Ik wil mijn vader graag opgeven voor de alleskunner omdat hij altijd zegt dat hij alles kan. En daarom daag ik hem uit om mee te doen haan de alleskunner van 2023.

 5. Hallo,
  Ik ben lizzy. Ik wil me vader in schrijven voor de alleskunner omdat hij altijd zegt dat hij alles kan. Daarom daag ik mijn vader uit voor de alleskunner. Zou je een mailtje kunnen sturen hoe we dit kunnen regelen?

 6. Hallo,
  Ik ben lizzy. Ik wil me vader opgeven voor de alleskunner omdat hij altijd zegt dat hij alles kan. En daarom daag ik mijn vader uit! Wil je ons laten weten hoe we dit kunnen regelen

 7. Ik wil graag mijn zoon opgeven en zijn twee beste vrienden, omdat ze al vanaf de basis school van alles hebben gedaan en uitgevonden, en met humor denken dat ze alles kunnen .

 8. Ik en mijn vrouw willen ons graag opgeven voor de alles kunner omdat we overal een wedstrijd van maken en we het er niet over eens worden wie van ons gewonnen heeft

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.