IMG_2789

Gek genoeg wil ik soms liever dat het niet zo lekker loop in mijn leventje. Hierdoor krijg ik namelijk altijd een enorme drijfveer om door te knallen en alles te ontdekken. Dit neemt helaas vaak enorm af wanneer het lekker gaat. Toch ben ik wel van mening dat je moet blijven ontdekken en je zelf moet blijven ontwikkelen. Anders sta je stil en stil staan is nooit goed. Momenteel kan je wel merken dat het enorm goed met mij gaat. Hierdoor stond ik inderdaad ineens helemaal stil. Toch besloot ik dat gevecht weer aan te gaan.

Sinds 18 juni kon ik ineens aan de slag bij Talpa, besloot 1 juli hier op kamers te gaan en nam de diploma van mijn financiële opleiding in ontvangst. Het kon eigenlijk niet beter. Had ineens een mooie geldstroming, een hele leuke baan in de media en alles liep lekker door. Twee maanden lang had ik maar één doel voor over. Ik moest en zou van mij stage contract een fulltime contract te maken. Wanneer het kon was ik te vinden op mijn werk en nog vele uren daarna. Ik wilde dat contract echt zo graag. Gelukkig zag ik niet alleen die inzet, maar werd het ook om mij heen gezien. De einddatum was inzicht en ik wist nog van niks, maar ineens werd ik gebeld. Ze boden mij een contract aan en natuurlijk zei ik ja. Mijn doel was in één klap ineens behaald.

Na een tijdje begon ik wel te voelen dat ik helemaal stil stond. Het begon mij te irriteren dat het perfect ging en elke week bijna hetzelfde verliep. Gelukkig is mijn werk elke dag weer anders, maar de handelingen waren wel hetzelfde. Ik kon alleen niet aan mij zelf uitleggen dat ik niet stil stond, want in principe stond ik dat natuurlijk wel. Gelukkig kwam daar toen ineens de workshop van XITE genaamd Amsterdamse Helden. Ik moest en zou hiernaartoe gaan. Gelukkig werd ik er toen ook echt voor uitgenodigd.

Deze dag opende gelukkig weer mijn ogen, verbrede mijn netwerk en zorgde voor veel meer leuke dingen. Hier kon ik weer op verder bouwen en wat mooie uitdagingen ontdekken. Zo stond ik laatst ineens te helpen bij een videoclip en werd ik geïnterviewd voor Spuiten en Slikken. Twee dromen die uitkwamen en het stilstaan enorm verbroken. Het voelde goed om weer uitdagingen aan te gaan en nieuwe successen te behalen. Ik stond niet meer stil en ging weer door. Op deze toer ga ik zeker door. Gelukkig kan ik het nu ook heel goed combineren. Toch wel handig als je niet zo veel slaap nodig hebt.

Naast deze dingen ben ik mij ook enorm veel gaan storten op het online leventje. Twitter werd wat lastiger om bij te houden, maar Instagram en mijn blog kon ik wel enorm omhoog pushen. Ik nam op dit gebied wat nieuwe uitdagingen voor ogen en wilde wel eens ontdekken hoeveel invloed en groei ik kon bereiken. Nou kijk ik het nog even aan, maar ik kan zeker niet klagen. Vooral op het gebied van Instagram niet. Sinds ik het echt leuk ben gaan vinden en er actief aan ging werken vloog alles vanzelf naar boven. Zo zit ik ineens aan die 2500 volgers en behaal ik meestal de 400+ aan likes. Dat is echt een behoorlijk verschil met eerst. Hierdoor ben ik het alleen maar leuker gaan vinden en ben ik benieuwd hoe groot we kunnen eindigen. Zie het als een klein spelletje, dus volg je mij nog niet @Fabiangijze is de naam 😉

Herken jij dit ook een beetje. Moet je ook altijd door blijven knallen of kan je wel gewoon mee gaan met die flow waar je in zit?

Fabian van der Gijze

Volg mijn Oslo avontuur ook via Instagram Facebook en Twitter 

Eén gedachte over “ Je moet altijd blijven ontdekken

  1. Ik weet nog hoe je altijd sprak over het programma spuiten en slikken, vanaf ons eerste contact via de app. En dat je dan nu geïnterviewd bent is zo vet! Echt zo gaaf! Trots op je hoor, je hebt het toch maar mooi geflikt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.