De AllesKunner kring

Zoals je misschien al wist, doe ik mee met het nieuwe seizoen van de AllesKunner. Afgelopen vrijdag (1 januari) was het dan zo ver. Stipt om 20:30 op SBS 6 startte ons seizoen. Een te gek begin van het nieuwe jaar. Mij leek het leuk om samen met jou hier naar terug te kijken en mijn tactieken/ervaringen te vertellen. Het was even een gedoe, maar gelukkig met behulp van lieve mensen bij Talpa is de video eindelijk online gekomen. Veel plezier met het bekijken naar mijn reactie van Aflevering 1 .

Dit wordt een wekelijkse serie die elke donderdag online gaat komen. Mocht je dus niks willen missen. Abonneer dan hier op mijn YouTube kanaal en anders hoop ik je hier weer terug te zien 🙂

Fabian van der Gijze

YouTubeInstagram, Facebook en  Twitter 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.