Angsten

Misschien zou je het niet verwachten bij mij, maar ja ik leef met best veel angsten. Deze angsten zijn simpel gezegd door mijn verleden ontstaan. Zo heb ik bijvoorbeeld de volgende angsten: Alleen eindige, mensen kwijtraken/verliezen wat nog niet zo had hoeven zijn en niet mijn doelen kunnen halen. Gelukkig brengen deze angsten mij juist ook heel veel. Ik besloot in een video mijn angst een keer te bespreken en aan te geven hoe ik er mee om ga.

Ik wil graag nog even iets mee geven

Hopelijk heb je de tijd genomen om te video in ieder geval aan te klikken. Aangezien het weer een persoonlijke video is geworden die ik echt heel graag wilde maken. Ik heb inderdaad angsten waar ik mee moet dealen. Toch wil ik in ieder geval mee geven dat ik hier perfect mee leef en ook nog eens hele fijne en mooie momenten door beleef. Een Angst is niet perse slecht. Het is alleen naar mijn mening de missie om te leven met je angst en niet dat je angst jou leeft. Dat wilde ik graag nog even mee geven.

Fabian van der Gijze

YouTubeInstagram, Facebook en  Twitter 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.