Ja mams, morgen is het dan weer zo ver. Je gaat dan weer onder het mes. Ondertussen doe je dat bijna fluitend, maar ik zie je struggles voor deze keer. Je ziet er echt tegenop. Misschien omdat dit één van je lang verwachte operaties is of omdat dit echt een pijnlijke ingreep is. Het maakt eigenlijk ook niet uit. Ik heb alleen altijd geleerd dat je nooit iemand ergens heen moet sturen, zonder iets te zeggen. Deze is dus weer eens voor jouw xx

This is my lovey mom. She is a very important person to me. She is Fifty years old and her name is Marina. Dit zijn de zinnen die ik morgen over jou vertel in mijn Engels presentatie. Dit vind ik persoonlijk ook één van mijn belangrijkste zinnen van mijn hele presentatie. Dit zijn namelijk de zinnen die ik heel graag zeg tegen anderen. Je bent ook gewoon één van de belangrijkste personen die ik heb. Zonder jou had ik hier echt niet meer gezeten. Speciaal voor jou maak ik je in mijn presentatie ook nog eens jonger dan je eigenlijk ben.

Terwijl ik deze zinnen goed er uit probeer te floepen. Ben jij in het ziekenhuis. De plek wat ik vroeger als kleine fabian je tweede huis noemde. Jij zal dat moment nooit meer vergeten. Het was een raar moment. Het is niet echt je tweede huis, maar daar lijkt het wel een beetje op hé. Het loopt als een rode draad door je leven. Nee, dat is niet leuk en ja daar wordt je terecht moe van. Hopelijk verloopt het dit keer ook weer goed in je tweede huis.

Mijn stoere mams, mijn bikkel. Ik pest je soms wel eens dat je net een vent ben. Nou, menige kerels zouden het niet aan kunnen en durven wat jij allemaal mee maak en doe. Ik zal mij zelf al vastketenen  bij het horen van een spuit die in mijn nek moet. Zelf vind je dat ook een hele hoge berg, maar ik weet zeker dat je er door heen zal knokken. Maar niet te veel, want anders werkt de verdoving niet.

Volgens mij weet je het zelf al, maar ik ga het lekker toch nog even zeggen. Jermaine en ik houden heel veel van je en we zullen zeker morgen de hele dag aan je denken. Alleen door dat jij zo’n bijzonder mensje ben zijn wij niet de enigste. Nee, er staat een heel leger aan mensen achter je en we zullen er allemaal voor je zijn. Wij in ieder geval. Nou ben ik waarschijnlijk over een maand wel al weg, maar tot die tijd trek ik mijn schortje weer aan hoor. Zolang je maar niet te veel gaat eisen en een belletje rinkelt. Al zou jij stiekem wel eens dingen mogen gaan eisen.

Maar goed. Kop omhoog en we gaan er weer tegenaan. Samen staan we sterk en samen zijn we een. Net als al die andere keren kom jij weer fluitend naar buiten. Na je herstel hoop ik echt dat je eindelijk weer aan het werk kan. Dat is toch echt iets wat je heel graag wil bereiken. Dat gun ik je echt. Een ander had het al lang opgegeven. Jij bleef steeds weer strijden om ooit weer aan de bak te kunnen.

Genoeg lief geweest, waarschijnlijk ga ik je nu weer even pesten. Zolang je maar onthoud dat ik van je hou xxx

Fabian

8 gedachten over “Mam voor je geopereerd wordt moet ik je dit nog zeggen

 1. Veel sterkte en beterschap aan je moeder, ik weet hoe je je voelt. In april moest mijn moeder ook geopereerd worden. Er was godzijdank niets ergs aan de hand, maar om het zekere voor het onzekere te nemen, hebben ze het verwijderd. Veel sterkte en ik zal aan jou en je moeder denken morgen.

 2. mooi fabian en helemaal waar over je moeder..ze is echt een bikkel en altijd strijdbaar..ik heb ook diep respect voor haar

 3. Fabian wat heb je dit toch weer superlief geschreven aan je geweldige moeder !
  Ze is echt een kanjer en hier slaat ze zich weer doorheen..
  We halen haar donderdag weer op en laten haar weer lachen en natuurlijk mag ze verwend worden..
  Hopen op een zeer succesvolle operatie en goede tijden in het verschiet.
  Nu MOET ze bij mij een (paar) keer komen chillen…ze kan en mag toch weinig doen de komende 6 weken !!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.