Persoonlijk vind ik verliefd zijn het leukst en het moeilijkste wat er is. Ik word er enorm vrolijk van, maar denk er ook de hele tijd over na. Korte nachtjes voor zoiets vind ik nooit erg. Nou was mijn droom altijd om maar één vriendin te hebben gehad. Niet gelukt, dus dan maar voor zo min mogelijk gaan. Alleen het gekke is wel dat ik echt super veel mensen leuk kan vinden. Het wordt natuurlijk niet steeds houden van, maar mijn hoofd raakt er in ieder geval van op hol.

Een player ben ik zeker niet. Zoiets zou ik mijn vriendinnen niet eens aan willen doen. Het past ook absoluut niet bij mij. Alleen ik zoek wel altijd naar hele toffe mensen. Wanneer ik iemand echt interessant begin te vinden dan begin ik het toch wel eens te voelen. Heel gek gevoel, maar vind het zo heerlijk om te voelen. Het is nog niet eens altijd op de persoon zelf. Ik kan ook echt verliefd worden op een verhaal van iemand. Persoonlijk hou ik van persoonlijke verhalen. Misschien ben ik iets te nieuwsgierig, maar ik hou gewoon van eerlijke gesprekken. Sommige mensen hebben dan zulke mooie verhalen. De verhalen zijn vaak voor de personen zelf niet zo mooi, maar het heeft gewoon zo’n mooie vorm van puurheid. Ja, daar word ik gewoon verliefd van.

Misschien vind ik verliefd zijn ook gewoon veel te leuk joh. Zodoende zorg ik er misschien ook altijd voor dat ik altijd wel iemand een beetje leuk vind. Het kan tenslotte toch nooit kwaad hé. Voordeel van mij is dan vaak wel dat mensen het nooit echt door hebben. Dat hoeft ook zeker niet zo te zijn. Verliefd zijn is maar een ding hé. Houden van is voor mij een veel groter ding. In dat geval wil je ook echt een relatie met iemand beginnen. Iemand leuk vinden is gewoon leuk en zit niks aan vast.

Tijdens het schrijven van dit merk ik ook enorm veel struggle. Voor het eerst denk ik echt hoe slim is het eigenlijk om het online te gooien. Wie weet gaan mensen juist wel dingen denken en je een player vinden. Alleen toch besloot ik lekker door te schrijven. Over de liefde wordt eigenlijk veel te weinig positief en eerlijk over geschreven. Misschien verwoord ik het in deze blog een beetje chaotische en niet kloppend, maar dat past ook wel weer bij mij.

Eigenlijk wil ik ook alleen maar even kwijt dat ik liefde gewoon iets heel moois vind. Het is iets fijns wat niet valt uit te leggen. Iets ongrijpbaar en daar hou ik juist zoveel van. Daarnaast vind ik vrouwen ook gewoon iets heel moois hebben. Ik ga juist expres met veel vrouwen van. Gelukkig word ik daar zeker niet verliefd op. Dan zou ik gek worden, maar ik vind hun doen en laten wel echt geweldig. Vaak merk ik wat meer liefde in vrouwenvriendschappen dan mannenvriendschappen. Af en toe even een knuffel en er spelen veel meer emoties in verhalen. Mannen zijn vaak toch wat afstandiger en gesloten

Geen flauw idee of ik één van de weinige ben die zo naar verliefdheid aankijk en wat vaak verliefd wordt. Alleen ik vind het wel best zo. Het is fijn en ik doe er zeker niemand mee lastig vallen. Het in gewikkelde houden van gebeurd gelukkig/helaas wat minder. Dat is een gevalletje apart.

 

Vind jij vaak mensen leuk of heb je dat gevoel juist bijna nooit?

Fabian van der Gijze

Volg mij verder ook via  Facebook,  Twitter en  Instagram

5 gedachten over “Man ik kan zelfs verliefd worden op een boom

 1. Ik vind mensen ook heel snel leuk, maar niet om het leuk leuk of het houden van. Elk persoon is zo uniek, heeft zulke krachtige eigenschappen. Zodoende krijg je een groep die alles heeft, wat niet ieder persoon ook heeft. Diversiteit, maar dat vind ik zo onwijs leuk. Elk persoon is gewoon leuk

 2. Dat heb ik net eender Fabian..ik had dat op de lagere school al dat ik beter met vrouwen kon omgaan dan mannen..en dat is nog steeds. Heb alleen maar voornamelijk vrouwen die ik spreek
  En ja zo als je weet hou ik ook erg van eerlijkheid en persoonlijke verhalen
  En ja verliefdheid is iets moois en hoop het ooit het ook weer te kunnen krijgen en dat hoop ik ook voor jou…je bent een goede gozer !
  Hoop het ooit ook weer te kunnen krijgen

 3. Dat heb ik net eender Fabian dat ik beter met vrouwen kan omgaan dan met vrouwen en ik spreek ook meer vrouwen dan mannen
  En ja van eerlijkheid en persoonlijke verhalen ben ik ook groot fan van
  En ja verliefdheid is iets moois en hoop het ook ooit weer een te kunnen zijn en hoop voor jou ook .je bent een goede gozer !

 4. Ik vind mensen in beginsel sowieso wel interessant 🙂 Hoe ze zijn, hoe het komt dat ze zijn zoals ze zijn. Ik vind ook praktisch alles wel interessant aan die ander, gewoon omdat die ander er op haar of zijn eigen manier naar kijkt of op geheel eigen wijze ermee omgaat.
  Omdat ik toch vaker vrouwen over dit onderwerp hoor praten of blogs van lees, vind ik het dan ook weer interesting hoe een man erin zit 🙂

 5. Verliefd word ik niet snel. Ven dan ook met mijn high school sweetheart getrouwd.
  Maar interesse in mensen is er wel en kansen ook. Vaak in het verleden te veel kansen… dat heb ik afgeleerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.