Dit is een nieuwe blog rubriek. In deze blog posten beantwoorden mijn nieuwe en oude vrienden vragen. Komt een beetje neer op het oude vriendenboekje. Dit heb ik gedaan, omdat vrienden altijd belangrijk voor mij waren. Zonder vriendschappen zou ik het leven maar saai vinden. Ik zit wel nog meer vragen te bedenken, dus heb je suggesties laat het voor achter in de reacties. De eerste die de vragen beantwoorden is mijn vriendin. Veel lees plezier.

 

Hoe heet je?

May de Graaff

 

Hoe oud ben je?

16 jaar

 

Welke stad/dorp woon je?

Ridderkerk

 

Hoe heb je mij leren kennen?

Op schoolkamp in Oostenrijk.

 

Hoe zijn wij bevriend geraakt?

In Oostenrijk en in de bus van Oostenrijk naar huis.

 

Wat is het mooiste, leukste, grappigste moment met mij?

In de bus van Oostenrijk naar huis. Dat we elkaar toen beter leerde kennen en drie dagen later een relatie kregen.

 

Hoe zou je mij beschrijven?

Als een jongen met een sterke mening en die iedereen wil helpen.

 

Wat zou je nooit vergeten aan mij?

Je verhaal, en hoe lief je altijd voor mij bent.

 

Wanneer was de laatste keer dat je mij sprak?

Vandaag

 

Wanneer was de laatste keer dat je mij zag?

Vandaag

 

Fabian van der Gijze

Je kan mij ook volgen op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin

 

 

 

 

 

4 gedachten over “May de Graaff (vriend/vriendinnen boek)

  1. Hey Myrthe,

   Bedankt voor je leuke reactie. Eigenlijk ga ik nooit op de foto, omdat ik het echt verschrikkelijk vind om op de foto te gaan. Voor mijn vriendin wil ik nog wel eens een uitzondering maken. Met haar vind ik het soms nog wel leuk om op de foto te gaan, maar ik zou bijvoorbeeld nooit in mijn eentje op een fietspad gaan liggen tussen herfst bladeren voor een leuke foto haha. Voor de mensen die het niet snappen kijk dan voor al even naar haar laatste blog hier. Trouwens leuk dat je mij ook ben gaan volgen op bloglovin.

   1. Haha dat is nou precies de reden waarom ik waarschijnlijk (nog) geen vriendje heb, omdat ik echt duizend foto’s met/van hem zo willen maken (al zou het alleen al zijn om niet alleen op die asfalt weg te hoeven liggen lol) en “hij” zou er waarschijnlijk echt helemaal gek van worden haha. Oh en graag gedaan trouwens voor het volgen, jij ook bedankt!
    Myrthe onlangs geplaatst…Wat een saaie fietstocht wel niet op kan leverenMy Profile

    1. Komt vast goed. Je foto’s zien er te minste altijd wel leuk en vrolijk uit. Zag de humor er juist wel van in. Gewoon lekker je zelf zijn en je helemaal laten gaan. Zou ik eigenlijk ook eens moeten doen haha. Je bezorgde mij in ieder geval een grote glimlach op mijn gezicht. Al moet ik zegen ik vind je foto’s zoizo altijd wel leuk gefotoshopt/gemaakt. Wou dat ik het kon. Überhaupt wou ik dat ik goed op foto’s kon. Ook namens mij geen dank. Vind je blog super leuk om te lezen en om de foto’s te bekijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.