De Nederlandse Acteursschool

Persoonlijk ben ik nu al een tijdje bezig met acteren en presenteren. Af en toe een klein rolletje mee pikken en proberen steeds meer te leren. Zoals ik hier wel eens heb vermeld ben ik dit naast mijn werk gaan doen door bijvoorbeeld een opleiding te doen op de Nederlandse Acteursschool. Dit zouden wij groots afsluiten met een voorstelling. Door Corona liep niet net iets anders dan gepland, maar gelukkig konden we samen met de Nederlandse Acteursschool wel nog iets tofs neerzetten.

Binnen drie weken hebben wij dit stuk neergezet. Ik besloot het terug te kijken en mijn eerste reactie te filmen en met jou te delen. Met een twijfelend gevoel gingen we de uitvoering in, omdat we maar zo kort hadden. Hoe we het afsloten is in ieder geval in de video te zien.

Zoals hier boven vermeld heb ik hier en daar al wat rolletjes gespeeld. Dit deel ik af en toe, maar de beelden nog niet echt. Ik vond het in ieder geval dit keer echt leuk om terug te kijken en mijn visie er op met je te delen. Misschien dus toch maar eens reageren op hele oude beeld. In ieder geval wil ik de mensen van de Nederlandse Acteursschool bedanken. Voor nu is het dan even klaar qua lessen, maar gelukkig is de Nederlandse Acteursschool nog zeker niet van mij af. We houden contact 😉

Fabian van der Gijze

YouTubeInstagram Facebook en  Twitter 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.