3 weken terug heb ik ontslag genomen bij mijn werk. Ik vond het echt niet meer leuk en mijn werk deed steeds meer dingen die mij niet bevielen. Het liefst deed ik iets waar ik ook financieel moest gaan denken. Iedereen zei gelijk zet dat maar uit je hoofd, want dat gaat nu gewoon nog even niet. Ik ging dus maar ergens anders solliciteren. Dit werd de kruidvat.

Een paar dagen later kwam ik een advertentie tegen toen ik op Facebook zat. Er stond in de advertentie heb je nog geen zomerbaantje en wil je graag eigen baas zijn en het ondernemingsschap ontdekken. Normaal klik ik nooit op advertenties, maar dit keer sprak het  me echt aan. Ik kwam op de site  http://zomerondernemer.nl terecht. Na het lezen van deze site werd ik steeds blijer en drukker. Gelijk begon ik allemaal ideeën te verzinnen. De zelfde avond overlegd met mijn  moeder. Ze vond het er leuk uit zien dus ik mocht me inschrijven. Ik helemaal blij en me dan ook nog de zelfde avond me inschrijven.

Een week erna kreeg ik een mailtje dat ik op gesprek mocht komen voor me eigen bedrijf. Ik gelijk mijn plan op papier zetten. Van de kruidvat kreeg ik de zelfde week het nieuws dat ik niet door was naar de volgende ronde. Mijn focus ging toen helemaal naar het project. Ik moest en zou dit mogen doen.

Ik werd gebeld en moest naar Dordrecht om een intake af te nemen. Ik kreeg hier te horen wat het project in gaat houden . Ze vonden mijn plan heel leuk en dachten dat het zeker wel moest gaan werken. Ik kreeg dus het nieuws dat ik het mocht doen. Ik heb dus nu een investeerder voor mijn bedrijf. Binnenkort krijg ik dus geld op mijn rekening om te investeren van mensen die me helemaal niet kennen. Ik ben hier zo blij om

Ik krijg nu ook  binnen kort trainingsdagen en moet allemaal bedrijven gaan bezoeken, zodat ik niet zonder goede aan pak een bedrijf start wat niet van de grond komt.

Ik heb dus weer iets te doen in de zomervakantie. Ik kijk hier zo naar uit en word bij elke gedachten er aan steeds weer blij. Nu maar hopen dat ik een goede ondernemer ben J

Fabian van der Gijze

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.