Eigenlijk sinds mijn geboorte heb ik dit probleem al, maar komt alleen bepaalde periodes weer terug. Meestal praat ik hier liever nooit over. Het maakt mij minder actief dan ik wil zijn en slaperig. Ik wil altijd 100% scherp zijn en alles zien en horen. Helaas neemt dit dan behoorlijk af. Bovendien is het ook niet echt goed voor mijn humeur. Gelukkig heb ik het niet meer elke nacht.

 

Helaas is het nu wel weer terug gekomen en ik voelde het al een tijdje aan komen. Ik ga heel slecht op verdriet bij de mensen waar ik om geef. De laatste paar gebeurtenissen heeft er even in gehakt bij deze mensen. De stemming is af en toe niet te houden en elke keer hoor en zie ik weer verdrietige mensen. Zelf ben ik zelfde verdrietig. Dat betreft ben ik echt een harde en kan ik niet echt verdrietig zijn om dingen. Dit is natuurlijk gekomen door alles wat ik mee heb gemaakt. Ik kijk liever voor uit dan te lang denken aan iets wat nu gebeurd.

 

Dit is een van de grote redenen waarom ik nu weer slaap problemen heb. Ik ben een denker van mij zelf. Over bijna alles denk ik wel na. Natuurlijk niet over onnodige dingen zoals wat ga ik eten, maar echt over belangrijke dingen. Vooral over wat er nog gaat komen. Een voorbeeld hier van is dat ik dit jaar voor het eerste niet bij mijn familie ben met de kerst vakantie. Zoals ik al vaak aan geef in mijn blogposten is dat ik echt een familie/vrienden mens ben. Had ik niet juist nu thuis moeten zijn. Natuurlijk reden ze zich wel en natuurlijk ga ik op vakantie veel plezier beleven, maar het is zeker een ding wat blijf hangen.

 

S ’avonds is ook het moment wanneer ik mijn dag ga over zien. Meestal maak ik een blog post en ga tv kijken tot bed tijd. Bij het bloggen denk ik dan al eventjes aan mijn dag, maar het begind echt pas als ik lekker in mijn bed lig. Een slechte dag staat dan voor mij meestal ook voor een slechte nacht. Deze week was voor mij echt een flut week. Mijn duizeligheid was weer heel erg aanwezig en door te weinig aan slaap werd dit versterkt. Resultaat ik bleef weer twee dagen thuis en lach een beetje te mokken. De grote bezoek aantal op mijn blog deze week was eigenlijk het enige wat mij een beetje blij maakte.

Een voordeel van weinig slapen is dat ik persoonlijk heel weinig slaap nodig heb. Geef mij 4 uur slaap en ik sta te dansen op het nummer die ik hoor als mijn wekker ga. Helaas heb ik vaak deze 4 uur niet eens gehaald deze week en dan gaat mijn lampje ook wel eens uit.

Gelukkig heb ik een mooi vooruit zicht op een paar hele leuke dagen volgende week. Mijn slaapproblemen gaan dan denk ik wel weer even weg. Hebben jullie ook wel eens last gehad van slaapproblemen? Hoe lossen jullie dit dan op? Ik ben erg benieuwd of jullie misschien tips voor mij hebben, want 200 schapen tellen heeft bij mij echt geen nut haha. Hopelijk heeft iemand een goede tip.

Alvast bedankt,

Fabian van der Gijze

 

 

2 gedachten over “Mijn Slaapprobleem zijn weer eens terug(heden)

    1. De zelfde heb ik ooit ook eens gehad. Met de sterkte waar je een olifant mee in slaap kon krijgen zeiden ze. Allen ik viel er niet mee in slaap haha. Toen ben ik er dus maar mee gestopt. In iedergeval bedankt voor je tip

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.