Zoals je misschien wel al wist ga ik niet met mijn vader om. Veel dingen zijn er gebeurd en voor mij/ons was dit beter. Sinds vorig jaar ben ik alleen toch weer met hem bezig en heb ik hem zelf weer eens gezien na al die jaren. Helaas alleen niet zo in een gezellige setting. Mijn vader was namelijk een rechtszaak tegen ons begonnen, ter nihil stellen van zijn schulden. In deze video probeer ik jou mee te nemen in het verhaal wat wij afgelopen jaar weer mee hebben gemaakt.

Let er op dit is geen video waarin ik mijn vader kapot ga/wil maken. Ik heb een persoonlijk kanaal waar ik mensen probeer te helpen in de zelfde of andere situaties. Dit heb ik afgelopen jaar mee gemaakt en wilde daar mijn verhaal over kwijt.

Je kan hier drukken om naar mijn kanaal te gaan, waar je kan abonneren

Fabian van der Gijze

Volg mij verder ook via  Facebook,  Twitter en  Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.