Na leuk mail contact met GSMpunt kreeg ik twee telefoon hoesjes en screenprotector naar huis gestuurd om te reviewen. Bij deze mijn mening over de 3 producten.

 

Het eerste product waar ik mijn mening over geef is de Samsung i9195 Galaxy S4 Mini S-View Hoesje Wit.

Met dit hoesje was en ben ik het blijste mee, want het is speciaal gemaakt voor mijn telefoon de Samsung s4 mini.

+ Als je het hoesje dicht klap terwijl je telefoon aan staat gaat hij op stand-by stand. Als je hem weer open kIMG_0062lap dan kan je gelijk weer door gaan waar je was gebleven zonder je wachtwoord te hoeven in voeren.

+ Je kan door een klein ruitje door het hoesje zien hoe laat het is en dat vind ik heel handig als ik niet de hele tijd mijn telefoon aan en uit wilt doen.

+ het hoesje maakt je beeld schoon

– Het hoesje heeft geen sluitinkje, dus kan niet helemaal dicht.

– De enigste kleur is wit

De Samsung i9195 Galaxy S4 Mini S-View Hoesje Wit is nu €19,99 bij GSMpunt

 

Het tweede product is Belkin Grip Sheer Matte Case Samsung Galaxy S4 mini: Zwart

20151015_232737Dit is een standaard hoesje die je neemt voor de bescherming en naar mijn mening niet vanweg dat je hem heel mooi vind. Hij moet zwart zijn, maar het lijk meer op groen zwartig. Dit vind ik persoonlijk niet heel mooi. Hij kost €14,99 en voor alleen bescherming zou ik hem zelf nooit kopen als ik ook de keuze uit het vorige hoesje

 

 

Laatste product is ZAGG InvisibleShield HD Screen Protector Samsung Galaxy S4 Mini

 

Hier ben ik heel blij mee. Dit is niet een standaard Screen Protector, maar een hele uitgebreide. Er zaten allemaal spullen bij waardoor je hem perfect kon neer legen zoals een spuitbusje, doekje en een soort zeempje waardoor je hem strak kan legen. Hij is €11,95 en zeker het geld waard en mocht die kapot gaan of beschadigd dan kan je via de site van Zagg een melding doen en dan zorgen hun voor een vervanger.

 

Bij al je bestellingen krijg je een bedankt kaartje en dit waardeer ik zelf altijd. Een kleine moeite maar toch een blijk van waardering voor je bestelling. Als ik ooit weer een telefoon hoesje nodig heb dan kijk ik zeker op de site van GSMpunt

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.