Het is altijd fijn als een dag anders verloopt dan je verwacht had. Persoonlijk had ik namelijk verwacht dat dit even een relaxt dagje zou worden. Dit bleek totaal anders uit te pakken. Ik hoorde namelijk ineens overal muziek en het bleek tijd voor de huldiging. Ik had niet verwacht dat de huldiging gelijk al de dag erna zou plaats vinden. Het sjaaltje ging weer aan en het was tijd om mij toe te voegen aan de grote groep. Uiteraard heb ik ook deze dag weer mee genomen in mijn Liverpool serie.

Stel je even voor dat je zonder enkel idee en zonder gegeten te hebben naar een plek rent. Enorm veel mensen wilde er natuurlijk bij zijn, maar ik stond gewoon helemaal vooraan. Elke keer zat ik weer te twijfel of ik verder zou gaan lopen. Alleen je hebt geen enkel benul of dat de bus ineens zou langs reiden. Zolang wachten op de huldiging en het dan alsnog missen. Dat kon er bij mijn hoofd niet in. Ik bleef dus maar gewoon lekker staan bij de huldiging. Na een paar uur kwam er alleen nieuws. Blijkbaar had de bus vertraging en zou het pas rond 8 uur bij mijn locatie aan komen.

Zonder eten en enorm brak heb ik dus zo’n 4 a 5 uur lang langs een weg gestaan. Wachtend op een huldiging van een voetbalclub wat niet eens mijn club is. Noem mij gek, maar ik vind het nog steeds de moeite waard. Het duurde echt maar 5 minuten, maar het was fantastische. De huldiging sfeer en het moment was gewoon zo bijzonder.

Na al die uren bij de huldiging werd het wel eens tijd om te gaan eten. Ik besloot de stad iets dieper in te lopen. Dan kom je van zelf wel iets moois tegen. Zodoende liep ik ineens bij een echte Chinees naar binnen. Het beste wat je gewoon kan doen natuurlijk. Zo kon je er bijvoorbeeld inktvis eten. Het was weer echt genieten. Bij deze dus de tip, eet in Liverpool ook zeker bij Four Seasons.

Er gebeurde alleen wel echt iets geks. Ik was echt nog maar net klaar met eten en er kwam gelijk al een medewerkster naar mij toe gerend. Ze verontschuldigde zich helemaal voor dat ze zo laat was. Geen flauw idee wat ze daar meer bedoelde. Ze kwam namelijk echt al binnen 10 seconde naar mij toe. Het was al laat dus ik wilde maar eens naar mijn bed gaan. Ik moest iets van 22 pond afrekenen. Toen ik nog maar bij de 20 pond was, kwam dus dezelfde vrouw er weer aangerend. Ze pakte het geld uit mijn handen, zei iets tegen haar collega en gaf mij wat geld terug. Waarschijnlijk gaf ze dus uit het niks korting, omdat ze zo genaamd te laat bij mij was. De service was dus in ieder geval wel echt top.

De blog was misschien een beetje raar/saai om te lezen zonder sfeer. Om die reden raad ik je dan ook echt aan om gewoon lekker de video te kijken. Dan komt de sfeer echt pas op zijn recht. Dus dat ja.

Groetjes 🙂

Fabian van der Gijze

Volg mij verder ook via YouTube, Facebook,  Twitter en  Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.