Zoals je hier misschien ooit al eens heb gelezen ben ik veel bezig met acteren en presenteren. Hier wil ik mij zelf steeds meer in ontwikkelen. Zodoende kwam ik bijvoorbeeld op De Nederlandse Acteursschool in Apeldoorn terecht. Dit heb ik ondertussen al afgerond, maar ze kwamen met goed nieuws. Er komt ook een locatie van De Nederlandse Acteursschool in Rotterdam. Ze vroegen mij of ik samen met 3 andere leerlingen en 3 acteurs naar de persdag wilde komen. Dat zag er zo uit.

Van deze dag besloot ik een video te maken

Wat vond ik van mijn eerste persdag?

In de video kon je zien dat ik op het begin een beetje zenuwachtig was voor de persdag. Ten minsten niet echt voor de persdag zelf, maar voor de locatie. Voor het eerst kwam ik weer terug op de plek waar ik mijn eerste grote stappen in dit wereldje heb gezet. De persdag was namelijk in het Nieuwe Luxor theater in Rotterdam. Een prachtige locatie en de plek waar ik mijn eerste acteer/musical opleiding heb gevolgd. Helaas nooit afgemaakt door omstandigheden, maar ik zal het nooit meer vergeten.

De persdag zelf was gelukkig echt heel tof. Ik had nog nooit zo iets mee gemaakt. Ja, ik heb de media van meerdere kanten mee gemaakt, maar nog nooit zo specifiek moeten acteren voor tv en voor kranten. Daarnaast was het gewoon heel fijn om leerlingen van andere schooljaren te leren kennen en privéles te krijgen van de leraren. Dit zorgt automatische voor een andere verbinding en meer gesprekken. Persoonlijk vind ik dat altijd top.

Benieuwd geworden?

De persdag was er natuurlijk niet voor niks. De Nederlandse Acteursschool is namelijk nog op zoek naar de laatste leerlingen voor het nieuwe schooljaar. Naast dat je mijn eindvoorstelling (in Corona tijd) kan checken, kan je ook even een bezoekje brengen aan de website. Mocht je verder nog vragen hebben. Je kan ze altijd aan mij stellen of aan de school zelf. Uiteraard staan we daar altijd voor open. Ik vond het in ieder geval een eer dat ik bij de persdag aanwezig mocht zijn.

Fabian van der Gijze

YouTubeInstagram, Facebook en  Twitter 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.