TivoliVredenburg s100

Oké beeld je even in: een concert van één van je favoriete artiesten, in de grote zaal van TivoliVredenburg, alleen in plaatst van 1717 mensen zit je er nu maar met 29 andere. Ik was gelukkig op tijd om mijn concert ticket te bemachtigen van S10. S10 is een vrouwelijke artiest die ik nu al een tijdje volg. Toen ik zag dat TivoliVredenburg weer concerten ging laten plaatst vinden, waaronder S10 moest ik gewoon een kaartje bemachtigen. Je krijg toch niet zo snel nog een kans om een privé concert bij te wonen in zo’n mooie zaal. Aangezien het de eerste concert weer was tijdens Corona, besloot ik het vast te leggen op beeld. Om andere toch ook nog een beetje iets te laten zien van het concert van S10 in TivoliVredenburg.

Het was toch een beetje onwennig. Je weet gewoon dat het niet de normaalste zaak ik om met max 30 mensen in de grote zaal te zitten van TivoliVredenburg. Zeker omdat het zo gigantisch is. Ik kwam dan ook een kwartier te vroeg bij TivoliVredenburg aan. Er stond al gezellige dames van TivoliVredenburg buiten, dus ik besloot alvast maar in de rij te gaan staan. Zij wist ook nog niet helemaal hoe en wat, zeker niet omdat ik er te vroeg was. Ze begeleide mij stiekem alvast even naar de bar, zodat ik ook wat te drinken had. Daarna hebben we nog even voor de ingang van TivoliVredenburg geklets over de situatie en Stien (S10) als persoon.

De tijd vloog voorbij en voor je het weet ben je de eerste persoon die naar binnen wordt gelaten. Daar sta je dan ineens. In de grote zaal van TivoliVredenburg, één podium en je mag alle stoelen uitkiezen zonder stikker. Ik besloot lekker voor het podium te gaan zitten. Perfect zicht en goed te doen qua camera. Ik keek mijn ogen uit. Ik was wel eens eerder geweest bij een concert in TivoliVredenburg, maar deze zaal was voor mij ook nieuw. Nou hou ik van acteren en alles wat daar bij komt kijken, dus mijn hartje gaat dan vanzelf harder kloppen.

Het was in ieder geval een dag om nooit meer te vergeten. De muziek was top van S10, Stien bracht nog even aandacht aan de demonstratie die in Amsterdam bezig was en we keken even terug naar de hele Corona situatie. Voor je het weet is zo’n prachtig concert dan alweer voor bij. Ik ben S10 en TivoliVredenburg in ieder geval echt dankbaar voor deze kans. Het was puur, het was mooi en iets wat ik waarschijnlijk nooit meer mee ga maken. Thanks

Fabian van der Gijze

YouTube, Facebook,  Twitter en  Instagram

Eén gedachte over “ Naar het concert van S10 in TivoliVredenburg tijdens Corona

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.