De laatste twee dagen plak ik even aan. Helaas werd ik ziek en daar werd ik enorm sacherijnig van. Oké, dat enorm viel misschien nog wel mee, maar prettig voelde ik mij zeker niet. Het begon al in de nachten. Er werd gezellig gewoeld en niet geslapen. Helaas werd ik deze dag weer eens wakker gemaakt door de schoonmaakster, dus uitslapen zat er ook al niet echt in. De laatste dag vond ik gelukkig wel het niet storen hangertje, dus toen kon ik een beetje uitslapen. Met mijn zieke kop besloot ik er toch nog iets leuks van te maken. Ik wilde namelijk nog heel graag naar het Parlementspaleis en ik had nog veel te veel geld over gehouden. Dat moest natuurlijk wel nog uitgegeven worden.

Al snuitend liep ik door de straten van Boekarest. Gelukkig was
het Parlementspaleis een bekende plek en is het gebouw enorm. Al snel stond ik met mijn broodje voor het Parlementspaleis. Hier besloot ik even in het park te gaan zitten. Helaas zat het weer dit keer ook niet echt mee. Ik besloot maar een rondje om het Parlementspaleis te maken. Parlementspaleis Alleen dat gebouw was echt heel groot. Het werd dus weer een groot rondje. Nou liet het gebouw mij wel enorm twijfelen. Rondom het Parlementspaleis was een muur gebouwd met allemaal palen. Dit was echt de perfecte plek voor een Expeditie Robinson filmpje.

Je moet toegeven dat dit wel echt een hele goeie plek was geweest

Echter had ik al besloten dat ik niks zou insturen. Hier kreeg ik dan toch wel echt twijfels. Zou ik er gewoon even opklimmen en toch een filmpje maken. Achteraf heb ik die twijfels echt aan de kant moeten slaan. Je zou vijf weken afwezig moeten kunnen zijn en dat kan ik gewoon niet. Bovendien vind ik het heel jammer dat mensen hun bekendheid in zetten voor zich zelf en voor een ander. Ze vroegen specifiek om onbekende mensen. Vervolgens zie ik radio dj’s en bekende YouTubers zich zelf opgeven. Hopelijk woord een loodgieter en een baker uitgekozen, maar ik vrees voor half bekende mensen.

Al twijfelend vond ik eindelijk wel de weg weer terug. Ik besloot weer richting mijn hotel te gaan. Het zou hem gewoon niet meer worden. Een filmpje kijken en verder dutten leek mij een veel beter idee. Zo heb ik mij gelukkig nog wel even kunnen vermaken. In de avond wilde ik eens ergens anders gaan eten, dus ik wilde wel vol geladen zijn. Het was zo’n 30 minuten lopen, dus dit beloofde weer veel. Gelukkig was de route niet al te moeilijk en ben ik niet beroofd.

Het was echt een lokaal restaurantje. Persoonlijk vond ik het een beetje tegenvallen. Het was niet echt bepaald veel vlees en de patatjes waren voor de helft koud. Het brood vond ik daarin tegen wel erg grappig en lekker. Ze vroeg gewoon of ik een broodje er bij wilde. Nou dacht ik gelijk aan stokbrood en daar had ik wel zin in. Toen ze ineens met een lucht gevulde brood aankwam, keek ik toch even mijn oogjes uit. Gelukkig had ik nog geen toetje besteld, dus kon ik netjes alles op krijgen. Al zat mijn buik daarna wel echt helemaal vol.

De volgende dag besloot ik mijn koffer al in te pakken. Even alles netjes maken en foto’s van mijn kamertje maken. Hierna besloot ik voor de laatste keer de stad in te gaan. Hier heb ik echt voor de domste dingen met geld gesmeten. Zo ging ik naar een plaatselijke musea waar ik de balen van snapte, kocht ik speciale skittles, veel te dure kauwgom, scheermesjes en twee beeldjes. Hierna had ik nog wel geld over, maar dat besloot ik maar te houden. De dag erna zou ik toch nog een beetje nodig hebben voor mijn taxi en wat te drinken.

In de avond kocht ik voor het eerst een luxe gerecht en dook ik lekker vroeg mijn bedje in. 2:45 zou mijn wekker al weer gaan voor de terug reis. Toen de slaap niet gevat kon worden, besloot ik maar om waker te blijven. Een nachtje door halen kan geen kwaad. Gelukkig had mijn hotel ook een taxi regelaar, dus kon ik mijn reservering gewoon relax maken. Gelukkig kreeg ik een hele chillen chauffeur, dus dat was weer mooi mee genomen. Hij gaf mij nog een kleine rondleiding en zetten mij netjes af. Toen liet hij mij iets heel moois zien. Ik gaf hem een klein beetje fooi en de beste man ging gelijk bidden. Dat soort dingen vind ik echt mooi om te zien. Zo dankbaar zijn de meeste mensen hier niet hoor.

Vanaf dat moment zat mijn reis er dan echt op. De drukte zou mij weer gaan omringen en ik zou weer met mensen kunnen praten. Aan de ene kant zag ik er heel erg tegenop, maar aan de andere kant was het wel welletjes. Ik begon mij echt steeds kutter te voelen. De vlucht maakte dit niet veel beter. Hierdoor heb ik namelijk twee a drie dagen met dichte oren gelopen. Nou ben ik weer gezellig thuis. Gelukkig heb ik een paar hele leuke opnames op de planning staan, dus dat trek mij wel door de dagen heen.

Op naar de volgende uitdagingen!!

 

Fabian van der Gijze

Wil je meer vaan mijn gekke leven te zien krijgen. Volg mij dan ook via Facebook,Twitter,Instagram,google+en Bloglovin  tot daar 🙂

Eén gedachte over “ Naar het Parlementspaleis en gezellig ziek zijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.