NF Header
NF op het podium

Gelukkig voor dat alles verboden werd, kon ik nog naar het NF concert. NF is een Amerikaanse rapper genaamd Nathan John Feuerstein. Ze noemen het ook wel Christelijke rap, maar ik zou het zelf meer omschrijven als deep/sad rap. Persoonlijk ben ik enorm fan van diepe shit. Hoe persoonlijker en hoe dieper het is, hoe fijner ik het vind. Sinds ik NF een jaar geleden ontdekte, beluister ik hem elke dag. Je kan je dus misschien wel een beetje indenken hoe blij ik dus was om hem eindelijk live te zien en ook nog eens met VIP tickets.

Ik besloot naast het genieten, ook een video van het NF concert te maken. Zie hier onder het resultaat. Ben benieuwd wat je mening er over gaat zijn. Persoonlijk vond ik het één van de vetste concerten waar bij ik ooit aanwezig was.

Misschien verwacht je de muziek van NF niet bij mij, maar dit is dus ook persoonlijke deel van mij. Van wat voor muziek word jij zelf het meest enthousiast.

Fabian van der Gijze

YouTube, Facebook,  Twitter en  Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.