Vandaag was dan voorlopig weer even mijn laatste werk dag op kantoor. In de vakantie werk ik namelijk altijd bij mijn stage. Niet altijd het leukste werk, maar ik vind het wel een hele fijne plek om te werken. Nu is het weer even voor bij. Dit is alleen een kleine verandering. Over drie dagen is het normale leventje gewoon even helemaal voorbij. Ik wil de aankomende maand echt gaan knallen en vol genieten. Met dat laatste ben ik al vast begonnen. Het wordt in ieder geval heel vet.

Deze laatste drie dagen gaat het vooral even relaxen worden en heel veel geregel. Vandaag haal ik even mijn vaccinatie op, ga ik richting mijn oma en hoop ik nog even langs de winkels te kunnen. Kijk er wel echt naar uit om mijn omaatje nog even te zien. Het is toch alweer een tijdje geleden en het blijf een mensje van de dag. Daar moet je toch echt zuinig op zijn. De laatste tijd is dat helaas wel erg te merken via haar gezondheid en de dingen wat ze zegt. De vaccinatie is wat minder leuk, maar goed dat is weer een ander verhaal

Zaterdag gaan we  de wekker lekker vroeg klaar zetten. De ticketverkoop van Ed Sheeran gaat dan van start en ik wil er dit keer echt bij zijn, dus pleas geef me een beetje geluk. Verder ga ik zaterdag mijn tas in pakken voor de opnames en alvast mij koffer voor Thailand. Normaal doe ik dat altijd pas een dag van te voren, maar ik weet nu echt niet hoe ik mij ga voelen na de opnames. Ik kom zaterdag avond heel laat thuis en Maandag ga ik de lucht al weer in voor 12,5 uur. Mooi niet dat ik zondag dan nog veel ga doen. Aangezien ik de opname dagen geen internet mag gebruiken, denk ik dat ik alles even ga na checken wat ik gemist heb en lekker filmpjes kijken.

Naar dat laatste ben ik zo erg benieuwd. Ik spit echt elke dag mijn mail door en soorteer echt alles in mappen. Mijn mail is voor mij echt heilig. Dit is voor mij één van de belangrijkste dingen op het internet. Hier komen toch echt mijn acteer opdrachten binnen. Ik vraag mij echt af hoe mijn mail er straks uit gaat zien en hoeveel ik nou echt mis als ik 5 dagen niet op het internet kan. Tegenwoordig gaat echt alles via het internet. Je kan niet echt meer zonder. Nou doe ik wel eens een halve dag zonder internet, maar 5 dagen lang heb ik zeker nog niet eerder geprobeerd. Dat gaat nog eens leuk worden. Nou maar hopen dat ik niet ga trillen van het afkicken 😉 Nee, ik denk dat ik er heel ontspannen van gaat worden en hopelijk beter van ga slapen. Misschien leg ik alles dan wel dat vaker plat.

Voor de opnames hoop ik echt op een paar dingen. Stiekem hoop ik echt op een opdracht waar je helemaal kapot voor moet gaan en misschien een vecht opdracht. Ik wil mijn motivatie en doorgaanskracht wel eens vol in de strijd gooien. Bovendien levert dat denk ik hele mooie beelden op. Nou zag ik per ongeluk wel al een opdracht voorbij komen in mijn mailbox. Een casting bureau zocht bepaalde mensen voor een opdracht. In de uitnodiging stond duidelijk geschreven wat ze gingen uittesten. Ach, wie weet werkt het in mijn voordeel. Ik ben persoonlijk erg nieuwsgierig, ontdekkend en een spelletjes man, dus ik kijk er echt heel erg naar uit.

Nou ben ik echt super blij dat ik hier mee kan aan doen en naar Thailand kan gaan. Wel komt er een kleine maar aan. Vooral door Thailand mis ik nu een paar opdrachten. Zo had ik eigenlijk nog vervolg opnames voor Nieuwe Buren drie alleen hier kan ik nu helaas niet bij zijn. Hier had ik echter wel graag bij willen zijn. Al is het deze vakantie gewoon even de tijd om mij nog meer te ontwikkelen en dingen te ontdekken. De opnames van volgende week doe ik dan ook vrijwillig. Zo ver ik weet kan ik er niks mee verdienen. Hierdoor loop ik minimaal wel €300 aan inkomen mis. Echter kan mij dat echt niks schelen. Het is weer zo’n apart avontuur  en wie weet bouw ik er weer een grotere netwerk mee op. Het is in ieder geval wel in de richting van de werkgever waar ik later voor wil gaan werken, dus laten we het hopen.

Ik zal in ieder geval nog proberen om zaterdag en zondag een blog post online te krijgen. Daarna ben ik dan toch echt pleiten. Ik zal het hier nog eens gaan missen.

Fabian van der Gijze

volg mij ook via  Facebook,  Twitter,  Instagram,  google+en Bloglovin 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.