Ja, het school seizoen zit ervoor mij alweer twee weken op. In plaats dat ik slim voor rust koos, ging ik weer 32 uur werken op kantoor en heel mijn slaap ritme weg gooien. Dat laatste is misschien wel een beetje dom. Alleen ik ben het nu wel gewent en gelukkig kan ik er goed mee leven. Laten we zeggen dat die 4 uur slaap de laatste paar dagen niet altijd meer wordt behaald. Dan zit er natuurlijk ook een hoop aan te komen.

De laatste dagen gaat het echt heel goed. Dat zeg ik vaak genoeg hier, maar nog meer via Twitter. In eens krijg ik heel veel leuke mailtjes en komt er natuurlijk zo veel leuke dingen aan. Ik heb nog eventjes een week op kantoor en dan gaan we knallen. Oh, wat kijk ik er naar uit zeg. Vijf dagen top tv maken en ondergedoken zitten. Daarna twee dagen rust en dan de lucht in. Even 4 uur in Dubai door brengen en dan richting Thailand. Jaaa, het komt zo dicht bij nu. Ben je niet zenuwachtig of gestrest? Nee, zeker niet. Ik hou van die drukte en het is gewoon veel te vet.

https://twitter.com/fabiangijze/status/879688392090497025

https://twitter.com/fabiangijze/status/879754084986826752

https://twitter.com/fabiangijze/status/879956028456042496

 

Voor nu is het alleen nog even voor bereiden. Omaatje opzoeken, laatste spullen aanschaffen, wachten op mijn creditkaart en een paar telefoontjes plegen. Door die week zonder internet moet ik sommige dingen nu veel eerder regelen. Tot nu toe gaat het gelukkig de goede kant op. Helaas liep mijn creditkaart  wel wat vertraging op, maar hopelijk komt dat nog op tijd goed.

Tegen één ding zie ik stiekem wel op. Volgende week vrijdag moet ik mijn vaccinatie gaan halen. Nou ga ik nooit zo goed op prikken. Ben er niet echt bang voor, maar flauwvallen is niet echt mijn ding. Helaas gebeurd dat nou eenmaal altijd na een prik. Ach, ik heb het wel echt voor Thailand over. Als het moet dan moet het maar. Al zat ik wel echt te twijfelen of ik ze zou halen. Het is ten eeste niet verplicht en qua tijd werd het behoorlijk krap. Toch wel slim geweest dat ik voor 32 uur heb gekozen en niet voor 40 uur. Dat had ik waarschijnlijk momenteel ook zeker niet getrokken.

Verder ging het met mijn blog de afgelopen tijd ook weer erg goed. Nou ben ik al snel te vrede, maar het was echt een leuke maand. Helaas zat het wat tegen met reclame maken en de afbeeldingen werkte niet echt mee, maar ondanks dat mag ik niet klagen. We gaan in ieder geval omhoog en dat is altijd leuk om te zien. Kan ook weer zo zijn voordelen hebben voor de tv/acteer klussen. Dat is voor mij ook wel weer belangrijk. Je bent wat zichtbaarder dan anderen.

Voor nu duik ik in ieder geval lekker mijn bedje in Morgen staat alleen het huishouden en een casting gesprek op de planning, dus dat is ook wel eventjes lekker. In ieder geval heel erg bedankt voor de support en steun van de afgelopen tijd, zowel hier als op al mijn andere sociale media. Ben ik jullie echt dankbaar voor. We gaan er gewoon nog even een laatste week goed tegen aan. Ten minste dat hoop ik dan maar 🙂

Fabian van der Gijze

volg mij ook via  Facebook,  Twitter,  Instagram,  google+en Bloglovin 

Eén gedachte over “ Op naar het laatste weekje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.