Vandaag eigenlijk alleen een kort berichtje. Vanaf maandag ben ik te vinden in Marokko. Even weer een weekje rondreizen door een prachtig land. Normaal neem ik elke vakantie mijn laptop mee en blog ik lekker door. Nou heb je laatst hier kunnen lezen dat het uit is gegaan met mijn vriendin. Ik heb daarom besloten om de aankomen de vijf dagen even niks online te gooien. Heb geen zin om haar gezin lastig te vallen met mijn blog irritaties. Je moet toch altijd weer de wifi regelen en het juist promoten. Ik ga gewoon even een weekje genieten.

Het gaat misschien heel awkward worden. Alleen dat zie ik daar dan wel weer. Ik ben bepaalde momenten nu wel gewend, dus dat moet goed komen. We hebben de meest awkward momenten toch al eens mee gemaakt. We gaan het in ieder geval mee maken.

Hopelijk blijft het weer hier net zo mooi. Dan kunnen we beide een beetje genieten. Daarnaast nog even een mededeling voor de dieven. Er is gewoon iemand thuis. Mocht je dus iets willen pikken. Neem dan gelijk even de personen mee. Woon ik toch nog een keer op mij zelf.

Hopelijk tot over twee weken. Dan ga ik de verhalen hier weer mooi proberen neer te zetten.

Later 😊

2 gedachten over “Op naar Marokko

  1. Net zoals gisteren, wens ik je ook vandaag veel plezier op je vakantie en hoop ik dat je mooie herinneringen mag maken daar, zeker met het land zelf. Ik kijk uit naar je verhalen hierover en zeg: toi toi toi, see you in 2 weeks! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.