Ik zat samen met mijn zus tv te kijken naar Paulspuberkookshow.  Toen kwam ik ineens weer op een gekke idee. Mijn idee was om samen met mijn vriendin naar de show te gaan. Ik ging dus kijken of dit mogelijk was. Dit was inderdaad mogelijk. Je kon namelijk een mail sturen met je gegevens. Door middel van dit mailtje kon je worden uitgekozen door het programma om te mogen lang komen als publiek.

20150220_152723Na 2 dagen te hebben gewacht kreeg ik een mailtje van de Vara. Hier in stond dat ik uitgenodigd was om langs te komen op 20-02-15 samen met mijn vriendin.

We moesten hier voor allebei vrijdag dus het laatste uur ziekmelden, maar het was voor iets leuks, dus dan kan het wel voor een keertje. We hebben de train gepakt bij Barendrecht station. De routen hadden we al uitgeprint, want zonder te weten wat er gaat komen word ik gek, maar dan ook letterlijk gek.

We waren er iets te vroeg, dus kwam May (mijn vriendin) op het idee om de eerst volgende trein al te pakken. Ik moest gelijk weer alles drie keer na kijken op haar mobiel hoe we dan moesten, want nu klopten onze routen gelijk niet meer. We moesten met deze trein overstappen op Rotterdam centraal. Toen we hier eenmaal waren moesten we wachten op onze laatste trein. Maar het stond nog nergens op de borden. Ik raakte dus gelijk weer in paniek. May heeft me toen mee genomen naar de winkels op het station en liep later toen het tijd was weer met mij naar de spoor waar de trein moest komen en ja hoor daar stond het eindelijk aangegeven. Gelukkig hoefden we niet meer over te stappen we hoefden alleen nog maar op te letten wanneer we in Almere waren. De trein rit duurden ongeveer 1:45 uur. Onder weg horden we 3 meiden ook over de show praten. Die bleken er ook heen te gaan. In de trein hadden we nog niks tegen elkaar gezegd. Maar toen we met zijn alle naar onze bus zochten raakten we met elkaar aan de praat.

De meiden waren alle drie heel anders. De ene was heel hyper en raakten volgens haar vriendinnen altijd alles kwijt, de ander had rood haar, won altijd alles zoals deze tv opname dag en kwam erg stoer, zelfverzekerd over en de laatste was de zus van het meisje met rood haar en was iets terug getrokken.

We liepen gezamenlijk met zijn alle naar studio cé waar de opnamen plaats zouden gaan vinden. We bleven een beetje bij elkaar staan en praten over waar we bijvoorbeeld wonen en wat we een beetje deden. Toen we naar binnen mochten werden we van elkaar gescheiden en zaten we apart. We kregen uitgelegd hoe de show een beetje werkte en wat we allemaal mochten doen. Tijdens de show vroeg Paul de Leeuw vragen aan het publiek en dan mocht je hand opsteken als je iets wilden vertellen. Eerst ging het over drinken. Hij vroeg wie er wel eens had gedronken Sammy (het rood harige meisje) stak haar hand op en vertelde haar verhaal. Dit was grappig om te hoen omdat we haar net hadden leren kennen. Later werd er een vraag over moeilijke echt scheidingen gevraagd. Ik heb dit mee gemaakt dus stak mijn hand op. Ik was de enige en werd daarom ook geïnterviewd. Vond het wel spannend, maar niet vervelend om te vertellen. Het was een dag om nooit te vergeten.IK OP TV

Sammy’s en mijn verhaal zijn later allebei op tv te zien en te horen. Dit was erg raar om later zelf terug te zien. Ja je ziet je zelf natuurlijk niet elke dag op tv. Ik heb na de uitzending veel reacties en foto’s gekregen van mensen. Ik had dit niet verwacht. Veel mensen hadden veel respect voor mijn verhaal en vonden het heel mooi.

Het verhaal wat ik die show heb verteld is niet eens het hele verhaal. Dit was eigenlijk een kleine samenvatting van alle gebeurtenissen. Het verhaal van tv en de rest komt van zelf op mijn blog. Als we op het punt komen van die jaren.

Wil je de aflevering zelf bekijken klik dan op deze link http://www.npo.nl/pauls-puber-kookshow/21-02-2015/VARA_101373302

Bedankt voor het lezen en tot de volgende post

Fabian van der Gijze

4 gedachten over “op tv bij Paulspuberkookshow (heden)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.