Waarschijnlijk weet bijna niemand wat mijn vierde blog post ooit was. Dit was mijn allereerste heden blog post en de eerste keer dat ik over de tv wereld schreef. In die tijd was ik natuurlijk al verliefd op de tv wereld. Ik deed er toen alleen helemaal niks voor. Wie wilde mij nou in een programma zien. Om mijn tv liefde toch een beetje aandacht te geven ging ik naar Paul de Leeuw ’s nieuwe show, Pauls puber kookshow. Voor ik het wist was werd ik ineens geïnterviewd over de vechtscheiding van mijn ouders. Met mijn blog had ik hier al grootste plannen mee, maar daar was echt de eerste keer dat ik mijn verhaal deelde met de buitenwereld.

Mocht je de interview willen zien klik dan HIER. Vanaf 19:00 begin ik met praten.

Nou ga ik hem eindelijk weer eens in het echt zien. Ik neem mijn moeder gezellig mee op een Valentijns date  naar zijn nieuwe tv show genaamd Wie steelt mijn show. Vroeger keek ik al graag tegen Paul de Leeuw op. Ik zong samen met mijn moeder zijn liedjes, hij bracht Adele in mijn leven en zijn tv programma’s  waren gewoon geweldig om te kijken (Inc. Adje). Paul de Leeuw zoekt in zijn nieuwe tv programma naar mensen die zijn show kunnen stelen. Nou lijkt het mij echt heel leuk om hem hier bij te helpen. Hoe vet zou het zijn als ik in ieder geval een keertje naast één van mijn tv helden te staan. Vandaar schrijf ik dit keer eens een blog post met een vraag en waar ik mij zelf eens wil helpen.

Paul de Leeuw kijk samen met de mensen achter de schermen  de sociale media pagina’s van de gasten. Nou weet ik niet of hij die van mij ook gaat bekijken, maar ik ga er alles aan doen dat ze deze blog post krijgen te zien. Nou moet je met Paul de Leeuw een beetje oppassen wat je beloof en zeg. Beetje bang ga ik het zeggen, maar ik ben echt de moeilijkste niet. Als je mijn hulp vraag bij het presenteren help ik je ook echt. Als ik de hele avond heen en weer moet rennen zou ik het gewoon doen. Net als Paul de Leeuw heb ik mijn mondje wel bij en hou ik van een beetje gewaagde humeur, dus in mijn ogen zijn we wel een mooi duo.

Nee, ik solliciteer zeker niet om de nieuwe Adje te worden. Het lijk mij gewoon geweldig om deze kans te krijgen. Mocht ik die kans krijgen, dan pak ik hem met beide handen vast en laat ik hem zeker niet meer los tot de laatste woord is gezegd. Mocht het niet kunnen of mogen dan zal ik ook zeker met een grote glimlach naar je show kijken, maar wil je mijn grootste glimlach zien dan weet je wat je moet doen. Onze weerzien zou al eerder plaats hebben gevonden, maar dat werd helaas op het laatste moment toch af gezegd. Hopelijk mag het weerzien dit keer wel door gaan 🙂

Paul de Leeuw tot 14 februari en jij natuurlijk  weer bedankt voor het lezen. Delen en liken zou in dit geval echt super zijn.

Fabian van der Gijze

Het lijk mij ook leuk als je mij via  Facebook,Twitter,Instagram,google+en Bloglovin gaat volgen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.