Per ongelijk kwam ik achter de artiest S10. Nou ben ik een echte muziek liefhebber. Zeker als het puur is en veel inhoud bevat. Dat bleek bij S10 in ieder geval het geval te zijn. Gelukkig zag ik dat ze over twee weken een concert had in Rotown Rotterdam. Het zou heen en weer reizen worden, maar ik had het er voor over. Zie hier onder het resultaat. Geen gezin in mijn gelul en wil je direct naar de muziek stukjes. Skip dan naar minuut 3:30 & 8:10 voor S10 zelf.

Het toffe aan S10 vind ik ook dat ze uit het niks zelf reageerde op mijn video. Zo te zien gaat ze de laatste tijd steeds beter. Het is haar zeker gegund en hou haar in de gaten!! Ze heeft net haar docu uitgebracht, maakt kans op een Edison, haar nieuwe album is uit en nog veel meer. Blijft ergens wel altijd jammer dat vrouwen niet altijd even serieus wordt genomen in deze business. Hopelijk gaat daar in ieder geval wat verandering in komen.

Fabian van der Gijze

Volg mij verder ook via YouTube, Facebook,  Twitter en  Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.