Dankzij Tessa komt er weer eens een tag online. Vroeger vulde ik ze regelmatig in, maar tegenwoordig eigenlijk helemaal niet meer. Tessa wilde natuurlijk door al mijn bezoekers graag weer even om mijn blog komen, dus dacht laat ik Fabian maar eens uitdagen voor de Save or Kill tag. Ik ben nou ook weer niet de moeilijkste, dus bij deze mijn antwoorden op haar Save or Kill tag. Bedankt voor de uitdaging 🙂

Hoe werkt het!

– Bedank de blogger die jou heeft genomineerd.
– Beantwoord de Save or Kill vragen, waarbij je steeds kiest tussen twee keuzes.
– Nomineer een paar andere bloggers voor deze Save or Kill tag en vergeet de link naar hun blog niet.
– Maak een lijstje van ongeveer 10 meerkeuzevragen voor de genomineerden.
– Breng de genomineerden op de hoogte van hun nominatie.

Creatief zijn, maar totaal niet handig of handig, maar totaal niet creatief?

Laat mij dan maar lekker creatief bezig zijn. Verzin ik zelf wel een creatieve manier om handig te zijn ;). Niet creatief kunnen zijn zou voor mij echt een straf zijn. Ik hou er van om dingen te verzinnen en uit te werken. Bovendien heb ik het ook nodig bij muziek maken. Als je muziek weg neem kan je mij beter opsluiten in een inrichting.

Schrijven van blogs of het schrijven van een boek?

Eigenlijk wilde ik direct schrijven van blogs zegen, maar laat ik eens gek doen en voor een boek kiezen. Ik ga er voor het gemak dan wel even van uit dat het meerderen boeken mogen zijn. Stiekem is het wel een kleine droom van mij om alles echt eens goed te verwerken in een boek. Hier kan ik niet altijd alles heel mooi verworden en in details vertellen. In een boek kan je echt alles kwijt en is het niet snel te veel. Wil dan wel dat het ook verfilmd gaat worden.

Iedere avond salades moeten eten of altijd fastfood eten?

Heel eerlijk, maar ik eet het beide eigenlijk niet. Ik ga nooit even snel langs een zaak om fastfood te eten. Als ik bijvoorbeeld naar de MC ga dan haal ik een ijsje. Salade lust ik simpel weg niet. Mijn lichaam zou het tegen houden, maar geef mij dan toch maar altijd fastfood. Heb ooit eens een artikel gelezen dat een man leefde op alleen pizza en hij kwam niks aan, dus kom maar op. Hopelijk is het wel gratis, want het is wel een duur grapje.

Een dag zonder sociale media of een dag zonder spreken?

Laat ik iedereen blij maken en lekker een dagje mijn mond houden. Kom ik ook nog eens tot rust. Toen ik in de derde zat is dit trouwens echt eens een keertje gebeurd. Ik werd wakker en kon echt uit het niets niks meer zeggen. Heel de dag moest ik communiceren via papier en via een vriendin. Het enigste nadeel is dat iedereen je gaat pesten, maar ik heb het toen ook over leeft. Gelukkig was het toen ook maar één dagje

Wie zou je redden? Justin Bieber of Gerard Joling?

Sorry, Gerard hoe erg ik je ook kan waarderen, maar jou laat ik dan toch echt gaan. Tegenwoordig mag ik die Justin Bieber wel. Ben echt fan van zijn laatste hits geworden. Bovendien lijkt het mij echt een super chillen en aardige gast. Ja, 100% dat ik hem red.

Een mesemoij of een angelemoij?

Sorry Tessa, maar ik gebruik echt nooit een mes, dus de keuze is snel gemaakt. Ik zou de angelmoij gebruiken. Die lijkt natuurlijk ook het meest op mij.

Veel bezoekers met weinig interactie of weinig bezoekers met veel interactie?

Het ligt er wel echt aan wat je veel en wat je weinig vind, maar ik ga voor weinig bezoekers. Ik doe het niet voor de bezoekers, maar juist om met leuke mensen te praten en om mensen te helpen. Laat de reacties maar komen hoor.

Nooit meer fietsen of nooit meer reizen met de bus?

Met echt heel veel verdriet zou ik dan afstand doen van mijn fiets. Helaas heb ik de bus nog nodig om sommige bestemmingen te kunnen komen. Als dat niet het geval was geweest had ik voor mijn fiets gekozen. Lekker de wind door mijn mooie wilde haren en de lekkere mest lucht hier. Ja, ik hou van fietsen. Trouwens in de meeste gevallen ben ik sneller dan de bus op mijn bestemming. Mensen zeggen altijd da ik veel te snel fiets, maar ik ben wel altijd lekker op tijd en behoorlijk bezweet haha

Team Edward of Team Cullen

Heu, ik heb het even moeten google wat dit nou weer in hielt en wist gelijk genoeg. Deze vraag ga ik lekker niet beantwoorden. Wat heb ik een hekel aan dit soort films. Heb hem nog nooit gekeken. Vind het echt heel slecht

Lord of the Rings of Harry Potter?

Dit is voor mij een makkelijke keuze. Kom maar op met al die Harry Potters. I love it, Ik kan ook echt niet wachten tot de nieuwe film deel uit komt. Ben echt verslaafd aan de films en de boeken. Zowel de films en de boeken zuigen mij echt helemaal naar het mooie fantasie wereldje toe. Na Harry Potter kijk ik dan wel gewoon de Hobit. Dat is het voor verhaal van Lord of the Rings. Lord vind ik niet zo leuk, maar van de Hobit heb ik echt kunnen genieten. Misschien kwam het door dat het zo’n 4 a 5 uur in de nacht was, maar de Hobit heeft mij zelfs door de muziek

Mijn dilemma’s

Is er één ding wat ik heel leuk vind is het wel vragen bedenken. Ik heb ze alle tien met plezier verzonnen. Sommige heb ik heel moeilijk gemaakt, maar natuurlijk ook een paar makkelijke. Succes er mee 🙂

 1. Twitter of Facebook?
 2. alles online gooien of helemaal niks meer?
 3. Geen vrienden of geen Familie?
 4. Elke dag te laat wakker worden of elke dag op tijd door een  vreselijk liedje?
 5. Je leven precies over nieuw doen of liever niet meer?
 6. Rijk of arm?
 7. verraden worden of zelf iemand verraden?
 8.  Per ongeluk in je Pyjama op school aan komen of de hele dag in natte kleding lopen?
 9. Minions of Frozen?
 10. Liever een heel lieve vriend die niet zo knap is of een hunk die van iedereen aandacht krijgt?

2 gedachten over “TAG SAVE OR KILL?

 1. Aaah! De soort dilemma’s op dinsdag maar dan op Zondag haha! Leuke vragen mocht je beantwoorden! Ik zou dan wel volmondig de fiets hebben geroepen (ugh ik haat de bus) verder zou ik ongeveer bij alles hetzelfde hebben gezegd!
  Het spijt me heel erg maar ik ga hem zelf niet invullen op mijn blog. Ik probeer tag’s altijd een beetje te vermijden (dat is niks persoonlijks hoor, dat doe ik bij iedereen die mij voor dit soort dingen nomineert) omdat ik het niet zo bij de inhoud van mijn blog vind passen. Wel lief dat je me genomineerd hebt! En om antwoord te geven op je vraag: Ik ga sowieso voor de Minions! haha

  1. Kon ik maar fiets roepen. Woon in een dorp, dus helaas moet ik regelmatig de bus pakken. Tot de 20 km pak ik mijn fiets. Hou echt van fietsen. Snap je helemaal hoor. Vroeger deed ik ook altijd tags, maar vond het ook niet echt meer passen bij mijn blog. Dacht al dat je het niet of niet zo vaak deed. Zoals je weet ben ik echt fan van je blog, dus moest het even proberen :). Was wel benieuwd hoe je het zou hebben uit getekend.

   Je heb mij trouwens trots gemaakt dat je voor de minions heb gekozen. Niks gaat boven de minions 😉

   Tot op jouw blog 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.