Als je mij een beetje zou kennen , zal je wel weten dat ik niet echt slaap. Meestal pak ik zo’n 4 a 5 uur slaap per nacht. Dat ben ik gewend en ik kan er gelukkig ook goed mee leven. Ik kan gewoon niet vroeg gaan slapen. Door de weeks gaat de wekker dan toch mooi weer rond 6:15. Dan kom je vaak gewoon niet aan veel slaap. Om deze reden vond ik een voorgestelde samenwerking juist zo leuk. Dekbed-discounter wilde namelijk een pakje naar mij opsturen. Van de reviews ben ik alleen nooit zo’n fan. Gelukkig mocht ik gewoon lekker zelf los gaan met schrijven en mijn eigen ding doen. Dan zeg ik in dit geval zeker geen nee.

Tijdens het uitzoeken ging ik specifiek opzoek naar een dekbedovertrek waar een verhaal zou aan plakken. Zo vond ik als eerst een panda met twee geweren in zijn poten. Nou ben ik zeker niet van het geweld, maar het waken paste wel enorm bij mijn slaapritme. Helaas ging die alleen uit het assortiment. Toen viel ik al snel voor mijn dekbedovertrek. Ik zag sneeuw, bergen en een mooie lucht. Ja dan ben ik persoonlijk snel verkocht. Nou heb ik veel slechte herinneringen overgehouden aan mijn vorige relatie. Alleen ik ben haar en haar ouders zeker wel dankbaar voor sommige momenten die ik mocht meemaken.

In die tijd hadden wij zelf thuis helemaal niks te besteden. Een vakantie zat er toen zeker niet in. Bij hun was dit zeker wel het geval. Nou had ik al heel lang de droom om ooit eens op een snowboard te mogen staan op een grote berg. Die droom was toen alleen heel ver weg. Een wintersport vakantie kost gewoon klauwen met geld. Dat was dus zeker niet voor mij bestemd. Daar kwam dankzij hun verandering in. Zo mocht ik in Nederland eerst op les en later ook nog eens in Zwitserland. Ik kreeg zomaar ineens de mogelijkheid om daar op zo’n prachtige berg te gaan staan. Ja, daar ben ik hun eerlijk gezegd nog steeds super dankbaar voor. Het was een droom die uit kwam.

Het werd één van mijn leukste vakanties ooit. Lekker veel sporten en een vakantie soort die ik nog nooit had mee gemaakt. Nederland en België ziet er namelijk toch heel anders uit dan Zwitserland. Wat zag alles er mooie uit. Echter konden we toen  helaas niet alle dagen vol snowboarden. De sneeuw werd steeds minder en de zon steeds feller. Nou vallen stenen niet zo lekker als de sneeuw. Alleen toen kreeg ik een vraag die mij toen heel blij maakte. Ik kreeg namelijk de kans om het in februari weer overnieuw te proberen. Haar vader vond het zo jammer dat er geen sneeuw lag, dat ze in feb toch alweer terug wilde gaan. Gelukkig lag er toen inderdaad veel meer sneeuw. Zo leerde ik steeds meer dingen bij en kon ik van Zwitserland naar Frankrijk snowboarden.

Dit jaar begon het voor het eerst weer echt te kriebelen. Je zit het momenteel natuurlijk veel op tv en in Nederland zelf heb je helaas alleen de kou. Nou heb ik volgend jaar hoog waarschijnlijk een tussenjaar. Als het kan en de kriebels weer aanwezig zijn, dan ben ik volgend jaar zeker te vinden op de bergen. Kijken of we het dan nog niet verleerd zijn na zo’n 4 jaar. Anders wordt het toch maar eerst weer even een lesje pakken.

Achter mijn muur zit ook nog een verhaal, maar dat komt later nog wel eens voorbij

De droom is in ieder geval wel weer aangewakkerd. De droom zelf moet alleen wel nog even wachten. Echter slaap ik nu dankzij dekbed discounter  ten minste wel onder mijn droom. Daar ben ik hun dan weer dankbaar voor. Nou verkopen ze tegenwoordig ook boxsprings, dus wie weet slaap ik de volgende keer wel nog beter dan nu 😉 Nee, dat zou natuurlijk gekke werk zijn. Ik ben in ieder geval heel erg blij en kijk al uit naar die mooie bergen

Fabian van der Gijze

Volg mij verder ook via YouTube, Facebook,  Twitter en  Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.