sneak peak

Afgelopen dinsdag kwam er eindelijk weer eens hier een blog post online. Daarin legde ik uit waarom ik niks meer online had gegooid en dat er even geen Thailand blog posten online komen. Mocht je dus afvragen waarom? Dan kan je dat hier lezen. In deze blog post ga ik je al een beetje in het kort vertellen wat ik naast Thailand nog meer heb gedaan en welke blog posten je dus de aankomende tijd hier gaat zien verschijnen. Zie het als een sneak peak en een te blije jongen die over alles te gelijke tijd wilt schrijven.

Laat mij zeker ook even weten op welke blog post jij hoop, want dan kan ik daar rekening mee houden 🙂

Dat ik op tv te zien ben is niks nieuws meer voor mij. Nu is dat al iets meer een gewenning geworden. Toch werd ik twee weken geleden even heel blij. Daar was het dan eindelijk weer terug op de buis. Penoza en daar keek ik heel erg naar uit. Niet alleen vanwege de top serie, maar ook omdat ik daar gelijk in te zien zou zijn. Dit houd in dat ik er eindelijk een beetje over kan spreken en dus ook zeker typen. Penoza was gewoon echt even een fan momentje en een kleine droom. Moest er weer even voor bij mijn oma slapen en 3 a 4 uur vertrekken, maar dat maakte mij echt helemaal niks uit. Ik moest en zou in die serie te zien zijn. De aller eerste aflevering was dat mij ook gelijk 2x gelukt. In deze blog post zou ik vast en zeker ook wel vertellen hoe ik Boris (Stijn Taverne) in eens in zijn onderbroek ontmoeten na de opnames. Top verhalen dus 😉

https://www.instagram.com/p/BYad7P0hH8h/?taken-by=fabiangijze

Verder weten de vaste lezers al dat ik een week opnames heb gehad. Ik zat toen een soort van opgesloten in een kazerne met 99 andere kandidaten en de tv mensen. Daarnaast had ik 0,0 contact met de buiten wereld en hadden we geen mogelijkheid om online te komen. Over de experimenten van dit seizoen van Het instituut kan ik natuurlijk nog helemaal niks zeggen, maar verhaaltjes van achter de schermen kan natuurlijk wel. Zo zag ik  Sophie Hilbrand eindelijk weer eens en gaf ze mij op het laatst nog een knuffel. Hey, dat is toch even mooi mee genomen. Bovendien is zij echt één van mijn tv heldinnen. Gewoon de aller eerste presentatrice van Spuiten en Slikken. Das mooi wel mijn droom programma hé. Bovendien was het ook heel mooi om te zien hoe ik tegenwoordig reageer op drinkende/feestende mensen. Om hier over te schrijven kijk ik zo naar uit, maar ook al zeker naar het moment van uitzenden.

Verder zou ik even niet 1 2 3 een programma weten waar ik opnames voor had. Volgens mij had ik die verder niet. Wel heb ik volgende week weer opnames van GTST en is er nog iets heel tofs gebeurd in de vakantie. Ik mocht namelijk weer naar België. Dit keer was ik daar niet echt voor opnames. Nee, ik was uitgenodigd door studio 100 om auditie te doen. Mijn aller eerste echte auditie met voorbereiding van een monoloog. De eerste keer moet je naar mijn mening altijd falen, maar of dat bij mij nou het geval was weet ik nog net niet 😉 Over dit avontuur ga ik zeker snel schrijven.

https://www.instagram.com/p/BXFf-DfBTIh/?taken-by=fabiangijze

Mocht je nou het gezeik van mijn droom en de tv wereldje helemaal niks vinden, dan komen er zeker nog andere verhalen. Ik heb dan wel gezegd dat ik even niet meer over Thailand ga schrijven. Echter wil ik je nog wel even voorstellen aan iemand. Deze jongen vond in eens het veel besproken gemiste maatje in Thailand. Uit het niets had ik na dag 6 een hele leuke en mooie meisje naast mij zitten. Sem mocht en kon ik in eens mijn vriendin noemen. Nou hebben wij niet echt op een normale manier gekregen, maar ook nog eens op een leuke romantische manier. Ja, dit kan ik natuurlijk niet voor mij houden. Daar schreeuw ik veel te graag over. Ik ben zeker niet iemand die elke week zoenende foto’s van ons gaat plaatsen. In die relaties geloof ik namelijk niet. Als je het leuk heb hoef je dat niet elke keer te bewijzen. Ik ben wel iemand die zulke mooie momenten graag deel. Ik vind het oprecht echt heel speciaal/ mooi moment. Daar over dus nog zeker meer.

Ben nog even aan het bedenken wel moment ik ga beschrijven, maar er gaat ook weer een verleden verhaal online komen en een nieuwe foto moment. Dat is echt alweer zo lang geleden. Uiteindelijk is dat juist mijn blog en hoe ik ben begonnen, dus dat gaat er zeker weer komen. Daarover later meer.

Moet nog even kijken of ik er kan over schrijven, maar ik had laatst ook nog iemand aan de telefoon die dreigde met een rechtszaak. Nou vind ik juist het zaakje viezer stinken. Hier over wil ik eigenlijk wel over bloggen. Er is in ieder geval 1 blog post offline gehaald, maar of dit nou helemaal terecht was

Verder ben ik bezig om te kijken of ik al mijn tv fragmenten kan monteren tot 1 filmpje. Mensen hebben hier naar gevraagd en ik vind dat zelf eigenlijk ook wel eens leuk om te zien / te maken. Niet iedereen kan natuurlijk Nieuwe tijden zien en daar ben ik juist het meest op te zien inclusief tekst. Daar wordt dus nog even aan gewerkt.

Nu zijn er nog vele verhalen die in mijn hoofd rond spoken, dus er is nog genoeg om over te schrijven. Dat komt helemaal goed. Ik ben zeker weten weer terug.

Laat mij zeker ook even weten op welke blog post jij hoop, want dan kan ik daar rekening mee houden 🙂

Fabian van der Gijze

volg mij ook via  Facebook,  Twitter,  Instagram,  google+en Bloglovin 

4 gedachten over “Sneak peak van de aankomende blog posten

  1. Ik kijk uit naar alle verhalen!
    Als je nog even doorgeeft in welke afleveringen van nieuwe tijden je zit kan ik ze is bij een huisgenoot kijken. Ik ben nog steeds benieuwd naar de scene waarover Soy Kroon je zelfs aansprak ;P

    1. Nou dan ga ik maar beginnen met schrijven hé. Nieuwe tijden ben ik in aflevering 2.07 vanaf minuut 16:30 t/m 17:30 te zien. Dat is die ene scene. Verder ben ik dit seizoen heel vaak te zien in het café en in aflevering 2:41 minuut 1:53 zie en hoor je mij een foto maken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.