De laatste tijd is er weer bijzonder veel gebeurd in een korte tijd. Veel leuke dingen, maar natuurlijk ook een paar niet leuke dingen. Voor vandaag wilde ik weer eens een update video van maken. Dit doe ik misschien iets te weinig, maar soms vind ik het ook niet echt nodig. Er zijn af en toe geen blogposten online gekomen op de juiste dag, dus vond ik het nu wel weer eens tijd voor een update. In ieder geval wens ik je veel leesplezier.

Zoals je misschien al heb mee gekregen ging het niet zo goed met mijn zus. Ze moest twee keer naar de spoedeisende hulp. Één keer kon ik er helaas niet bij zijn en de andere keer kon ik haar gelukkig wel steunen. Deze dagen heb ik in twee verschillende blogposten samen gevat. Mocht je meer hier over willen weten kan je de eerste blog hier vinden en de tweede hier.

Later heb ik nog een blogpost er aan gewijd, omdat het mij heel erg had aan gegrepen. Ik zat toch maar ineens bij de spoedeisende hulp live naast een operatie. Tegenwoordig heeft het nog meer staartjes gekregen. Met mijn zus gaat het momenteel niet al te best en logeert ze sinds gisteren ook weer thuis. Het heeft haar heel erg aan gegrepen en heeft veel paniek aanvallen. Ze krijgt hier binnen kort professionele hulp voor. Voor haar privacy wil ik hier nu nog niet zo veel over kwijt. Misschien zeg ik er later nog wel meer over, maar dat moet ik eerst even met haar overleggen. Mijn privacy vind ik niet zo heel belangrijk, maar van de mensen naast mij natuurlijk wel.

Alweer een tijdje terug gaf ik aan één iemand een Bluetooth Speaker weg. De winnares was er gelukkig heel blij mee. Ik had alles netjes gemaild naar het bedrijf en hoorde vervolgens niks meer. Ik kreeg in eens een berichtje van de winnares, want ze had ook nog niks gehoor of gekregen. Ik had al een paar keer een mailtje terug gestuurd met verzoek op reactie. Tot ik het een beetje zat begon te worden. Ik heb toen alle mogelijke manieren hun benaderd. Toen het wekend voorbij was kreeg ik direct om 8 uur in de ochtend reactie terug. De gene die over de win acties ging was erg ziek geweest (fever). Alles werd direct klaar gezet om te versturen. Gelukkig is het toch nog goed gekomen en kon ze eindelijk genieten van een gratis speaker

Nog langer geleden schreef ik over mijn stage zoektocht. Ik schreef daar in dat ik eindelijk op gesprekken mocht komen. Nou het was echt top verlopen. Één bedrijf belde mij in de ochtend op om de afspraak af te zegen. Hij had het die dag te druk en vervolgens liet hij twee weken later weten dat er nooit een gesprek meer ging komen. Het andere gesprek ging gelukkig wel door. Het gesprek verliep echt super goed en ze toonde veel belangstelling. Er waren nog twee kandidaten, maar het begon er op te lijken dat ik het wel zou worden. De week erna kreeg ik eindelijk een te laat mailtje. Ik was het inderdaad geworden, maar de gene die mij zou begeleiden had ontslag genomen. Ze ging wisselen van baan. Ze heeft hier echt helemaal niks over gezegd tijdens ons gesprek. Het ging super goed volgens haar en ze zou mij nog rondleiden. Ineens een maand later ging ze naar ene andere baan. Doordat ze hierdoor een nieuwe moesten in werken was er natuurlijk geen tijd voor mij. Dit bedrijf werd ook al niet mijn plekje. Wel vroeg ze vriendelijk of ik volgende periode het weer wilde proberen, want ze wilde mij graag hebben. Dit ga ik denk ik niet doen.Snapchat-6925252959290424496

Na een kleine vijftig afwijzingen kwam er weer iets in mij op. De boekhouder van mijn moeder had mijn C.V. en motivatie ook gekregen. Ik besloot het toch nog maar eens na te vragen en ja hoor. De dag er na een gesprek op kantoor en direct aangenomen. Ik ben al druk bezig met een aparte blogpost hier over te schrijven, dus die komt binnen kort online. Wel kan ik je vertellen dat ik zo blij ben met dit plekje. In mijn eerste drie weken zijn er al zo veel leuke dingen gebeurd en behandelen ze mij echt als een werknemer. Mijn stage bestaat per week uit 32 uur en daarnaast moet ik 8 uur school volgen. Helaas heb ik geen blogposten achter de hand en kwam er door moeheid en tijd gebrek soms niks online. Ik doe mijn best om dit te veranderen en zoek manieren om dit te voorkomen.

Koningsdag waren ook een hoop leuke dingen gebeurd. Voor de verandering bleef ik lekker thuis. Heb de 538 livestream aangezet en ben lekker de hele dag gaan bloggen. Deze twintig vreemde, rare en bijzondere banen was het resultaat. Er zat echt super veel tijd in. Misschien wel iets te veel, maar als ik de bezoekers dan zie komen doet het mij toch echt goed. Iedereen die de tijd heeft gevonden om hem te lezen wil ik enorm bedanken.

Veder op de zelfde dag was er nog iets leuks gebeurd. Ik tweet zo af en toe nog wel eens wat naar bedrijven. Dit keer deed ik dit naar 538. Ik twitterde dit naar hun en vervolgens kwam er een leuk berichtje terug.

Na dit contact werd ik ineens benaderd door het nieuws van Breda. Ze vroegen of ik verslag wilde uitbrengen op hun site. Helaas was ik er niet live bij, dus zei ik het maar af. Ik was niet echt de juiste persoon hier voor op dit moment, maar hopelijk volgend jaar wel.

Dit was nog niet alles. Ik word wel eens benaderd door een lezer van mijn blog. Dat was een tijdje terug weer gebeur en er ontstond een leuk gesprekje. Als gevolg van dit gesprek hebben we een skype gesprek gehad op koningsdag. Voor mij was dit de eerste keer dat ik met een lezer sprak, maar vond het echt leuk om te doen. Ik had al gezien dat ze echt veel had gelezen en ze vertelde dat ze alles een beetje probeerde terug te lezen. Dat is denk ik net iets te veel, maar vond het wel super lief om te horen. Zeker een top puntje die niet kon ontbreken.

https://www.instagram.com/p/BEWUNWwkMzS/?taken-by=fabian_gijze

Veder zijn er nog een paar andere leuke dingetjes gebeurd. Ik ben voor het eerst uit gegaan. Echt super awkward. Ik ben weer eens metmijn lieve vriendin uit eten geweest en naar de film geweest. Ik mocht een promo filmpje inspreken van zomerondernemer Drechtsteden  Om het helemaal leuk af te sluiten mijn lieve oma was weer jarig en binnenkort gaan we met de familie hier voor lekker wokken. Kan al niet wachten.

Ben benieuwd wat mei mij gaat brengen. In ieder geval een hoop spannende dingen en mijn achttiende verjaardag, maar met het laatste ben ik niet zo heel blij, maar daar later meer over.

Hopelijk was deze maand voor iedereen een succes en hopelijk brengt mei ook weer iets leuks met zich mee

 

Fabian van der Gijze

Facebook,Twitter,Instagram,google+ en Bloglovin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.