gisteren 03-03-15 bleef ik thuis van school, omdat ik weer super duizelig was (over mijn duizeligheid later meer). Dit was natuurlijk weer precies de dag wanneer ik niet duizelig wil zijn.  In de avond zou ik namelijk met mijn moeder gaan eten bij de ouders van May en bij haar zusje. Dit zou de eerste keer zijn dat mijn moeder daar zou komen.

De reden dat we hier zouden gaan eten was Kijk en Luister. Kijk en Luister is een show van mijn school wat elk jaar word gehouden. Je kan er elk jaar weer auditie voor doen. Je kan auditie doen met  bijvoorbeeld: dansen, theater of zang. Je moet 3 rondes over leven en je mag mee doen met de echte uitvoering op het podium in het theater Kruispunt.

Mijn vriendin had het voor de 3de keer gehaald en mocht dus gisteren mee doen met Kijk en Luister. Ik was er nog nooit eerder geweest dit werd dus de eerste keer. Ik kon het echt niet maken om niet te gaan  en wilde het ook echt niet missen. Ik ging dus hoe dan ook er naar toe.

Ik ging s ’middags met mijn moeder met de bus naar May’s huis. Ik was nog steeds heel duizelig, maar ik was echt benieuwd naar de uitvoering van May. De ontmoeting tussen onze ouders was heel gezellig en leuk. Mijn moeder en haar moeder bleven maar Babbelen. Haar vader en ik kwamen er niet eens meer boven uit of er tussen. May zelf was er niet, want die moest blijven bij het theater.  Haar moeder had weer als altijd heerlijk gekookt. We aten hachee met aardappelpuree en appelmoes. En Daarna gingen we naar het theater.

May was als 5de en ze heeft echt super goed gedanst. Was wel zenuwachtig voor haar of het goed zou gaan, maar natuurlijk ging het super goed. Ze had samen met Marloes een super mooie dans neer gezet en iedereen was helemaal stil. May zag er ook echt super leuk/mooi uit en op zulke dagen ben ik toch altijd nog meer verliefd op haar dan ik al ben.

De andere uitvoeringen waren ook echt  heel goed, maar die van May vond ik toch het  leukst. Blijf toch mijn vriendin. Ondanks de duizeligheid was het toch een super leuke avond geworden.

Wil je May en Marloes ook wil zien dansen druk dan even op deze link. https://www.youtube.com/watch?v=XDkJFLc1Ulg

Fabian van der Gijze

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.