Als je mij al langer volgt, dan weet je dat ik vroeger lang in therapie heb gezeten. Ik ben daardoor ook enorm geïnteresseerd in psychologie en probeer ik er veel over te weten te komen. Zo ben ik in aanraking gekomen met Inside Out Sports. Bij Inside Out Sports gebruiken ze de PMT Therapie methode. Therapie die gericht is op lichaamsbeleving en handelen in bewegingssituaties. In dit geval door middel van sport. Ik ging eindelijk weer terug in therapie.

De serie

Laats heb ik een dagje mee gelopen met Tobias, Femke en Tim. Ik ging er geheel blanco en open op in. Ik wilde iets neerzetten waar ik trots op terug kan kijken. De eerste aflevering is nu online gekomen op mijn YouTube Kanaal. Je ziet mij hier bij Inside Out Sports op het water suppen. Een nieuwe manier van therapie voor mij, maar enorm leuk en bijzonder om te doen. Het is super toegankelijk. Zo gingen we bijvoorbeeld  in gesprek over mijn vader waar ik niet meer mee om ga, over mijn slaapprobleem en hoe ik momenteel in het leven sta. De video is naar mijn mening in ieder geval mooi geworden en lekker persoonlijk. Zeker de moeite waard om te checken.

Wie zit er achter Inside Out Sports

In de deze video krijg je nog niet helemaal mee wie Tobias en Femke zijn. Vandaar wil ik dat nog wel even uitlichten. Dankzij hun heb ik deze mooie en toffe ervaring toch mogen doen bij Inside Out Sports. Femke ken ik zelf persoonlijk van zomerondernemer. Een organisatie waar ik in 2015 mijn eerste ervaringen kreeg met ondernemen. Zij heeft het samen met haar vriend Tobias opgebouwd. Femke is zelf meer op de achtergrond te vinden en de vertrouwenspersoon.

Tobias is tijdens zijn opleiding en leven stiekem verliefd geraakt op de PMT therapie vorm. De passie voor sport en psychologie straalt er vanaf. Dit werkt enorm goed en is fijn in de omgang. Persoonlijk steun ik altijd iedereen die een passie heeft en er voor is gegaan. Inside Out Sports is hier ene perfect voorbeeld van. Een team wat echt mensen wilt helpen. Daar valt gewoon niks tegen in te brengen. Ze weten wat ze doen en ze laten zien dat therapie al lang niet meer 1 op 1 in een klein hokje moet plaatsvinden.

Het gehele team is hier te checken!

Speciale dank

Het avontuur is in ieder geval begonnen en naar mijn mening op een mooie manier. Ik wil in ieder geval Inside Out Sports & Cameraverhuur bedanken voor de support, steun en natuurlijk de toffe dag. Uiteraard is het altijd met vallen en opstaan, maar dat begin kan nooit zonder steun en kansen. Bedankt!

Fabian van der Gijze

YouTubeInstagram Facebooken  Twitter 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.